Eu cred, fiind baiat cum si tu ai fi curios cum ii arata sanii sau forma altor parti din corpil ei, de ce nu ar fi invers?
Da, cred ca este curioasa, dar depinde și de vârstă fetei.
Unele de la 11 ani au iubit și la 11 ani nu prea cred ca le interesează, sincer.
Este curioasa sa l vada, nu sa l masoare, noi nu avem obsesia voastra pentru marimi
Numai o ipocrita ar "astepta cu nerabdare sa-i vada marimea din pantaloni". De ce o mai numeste "relatie" daca "relatia" asta se bazeaza pe marimea sculei? Tie ti se pare logic? Mie nu.
Normal, astea-s vitale daca locuiești în capitală, numai vorbesc daca stai cu chirie, ce atata stres frate fiecare om sa isi vada de viata lui, asa-i pe alta intrebare am aflat ca nu e o atributie a unei femei gatitu', ceva de genul sunt femeie imi desfac picioarele pentru tine, dar tu ca bărbat trebuie sa imi oferi tot binele din lume, mai sa ii dau dreptate lui Mgtow! o sa ajungem cu natalitatea sub nivel critic în următorii 5 ani
Așteaptă cu nerăbdare... e o curiozitate legată de cineva de care ești atras cum și bărbații sunt la fel de curioși cum arată ea dezbrăcată, e ceva normal, da nu e ca și cum nu putem dormi noaptea de curiozitate ). eu cel puțin când dau de un tip care să mă atragă la nivelul în care să vreau să fiu în relație cu el sunt mai entuziasmată de a petrece timp propriu zis, de a-l cunoaște decât de a ajunge acolo prea repede. E mai special momentu dacă nu se întâmplă din prima.