1 precizare. esti certata cu gramatica limbii romane
a2a idee: oamenii la bautura spun adevarul. daca s-a dat la alta femeie e clar caracterul lui. e fustangiu
Nu,bautura este doar un motiv. Chiar daca bei, esti constient de ceea ce faci. E clar ca el nu are niciun gand serios cu tine, daca te-ar iubi nu ar face lucruri care te ranesc
Asa se intampla cu baietii la bautura, mai uita pe cine iubeste si incurca fetele. Dar dupa spusele tale in aceasta nuvela, acest baiat merita sa stai mai mult cu el, nu vei gasi usor altul ca si el.
Poate ca nu si-a dat seama ce a facut la bautura. Poate atunci cand era beat vroia doar sa se distreze cu ea.Adica eu zic ca de ea vroia doar sa se foloseasca in seara aia.
Tu il cunosti mai bine, si sti ce fel de persoana e. Daca sti ca nu e o persoana de incredere, si e genul de baiat mai golanas, nu are rost sa mai stai cu el.Dar daca tu simti ca tine la tine, si ca se merita sa mai ramai cu el, continua relatia.
Dar eu nu cred ca tine la tine atat de mult.Si nu cred ca e genul de baiat care sa caute o relatie serioasa.Parerea mea.
Fiind beat nu realiza, deci vorbea gura fără el . Din câte îmi dau seama te iubeşte cu adevărat, adică nu te "foloseşte" sau chestii d-ăstea. Ar trebuii să-l preţuieşti, să-l ţii lângă tine până nu-l pierzi.
Încearcă să nu mai fi "foarte" geloasă... Puţină gelozie nu strică, dar atunci când întreci măsura cu "gelozia" iese totu pe dos, poate din cauza geloziei tale vă veţi despărţii, deci ia-o mai uşor :d
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: