anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Este un baiat in clasa, sa-i zicem D, care ma enerveaza la culme, insa el tot intra in vorba cu mine si ma calca pe nervi. Cum eu sunt un pic nesociabila, nu ii vorbesc, Dar D a zis ca nu trebuie sa fiu asa timida ca toata clasa ma place.
1) Toata clasa ma place adica ar vrea sa prieten/a cu mine?
2) Credeti ca D ma place?
Merci mult!

Răspuns Câştigător
| ItsMyTime a răspuns:

1, nu trebuie sa te schimbi, fi asa cum vrei tu sa fi, si apropo mie unul imi plac fetele mai timide si sunt multi baieti/fete care le place sa fie prieteni cu cineva timid, nu stiu de ce dar parca e mai intresant asa decat sa ai prieteni care se baga in seama fara sa fie macar intrebati.
2, depinde la ce te referi, nu cred ca "te place" in felul care crezi tu, si daca ar fi asa nu cred ca si-ar incerca norocul cu cineva care ii e elev, poate te place ca personalitate.

si apropo :
3, baiatul ala care se tot da la tine si te enerveaza s-ar putea sa te placa foarte mult, dar sa nu stie cum sa arate asta, e greu sa te apropi de cineva timid fara sa il speri, si modalitatea de a enerva e una din cele mai des folosite.

2 răspunsuri:
| MiruD a răspuns:

1. Toata clasa de place in sensul ca trebuie sa fii mai sociabila pentru cu nimeni din clasa nu are nimic cu tine.
2. Sunt sanse ca D sa te placa, pentru ca persoanele care se tachineaza se iubesc. Incearca sa vb cu el si vezi ce zice.Mai tarziu o sa se schimbe rolurile. Sa te bagi tu in seama cu el si el sa fie indiferent. Tu hotarasti.

| acinorev a răspuns (pentru ItsMyTime):

Mersi mult amandurora!winking Voi vedea cui ii dau funda un pic mai tarziu. ♥