Nu face nici o diferenta prezervativul sau lipsa lui, ca nu-i atat de gros incat sa simti ceva in plus sau in minus.
Cat privesc stimulii care duc la ejaculare, tine de gradul de excitare in principiu, nu de prezervativ.
Eu cred ca stai cam prost cu matematica!
Daca in Mai 2018 aveai doar 16 ani, azi nu poti sa ai mai mult de 18 ani! Cum ai ajuns tu la 20 peste noapte?
Uite aici declaratia ta:
"în 26 Mai 2018 | Daianaana a întrebat:
Bună. Am 16 ani și prietenul meu 19..."
Simți mai bine carnea în tine și mai multa placere. Însă dacă o faci fără prezervativ, el trebuie sa fie foarte atent sa nu își dea drumul în tine și ramai însărcinată.
E ok ca ai stat sa imi analizezi profilul, insa intrebarea era pentru sora mea care e mai mica. Ai fi putut sa raspunzi strict la intrebare, altfel nu iti vad rolul aici.
Dupa cum spuneam stai rau cu matematica si cu minciunile!
Daca tu ai 18 ani, ai pus o intrebare pentru soar ta mai mica care are 20 de ani sub forma "Eu și iubitul meu..."?
Rolul intrebarii aici este sa fii sincera sis a spui adevarul, ca oricu esti sub anonimat, dar cand apar minciuni in care te incurci singura, atunci nu-si mai are nici un rost intrebarea si nici nu mai esti tratat cu seriozitate.
Pacat, mitomania este o boala tare urata, care iti va aduce numai necazuri in viata.
Cu siguranta se va simti diferit. Si va ejacula mai repede fara prezervativ, din cauza ca penisul va fi mai sensibil la introducerea in vagin. Cel putin primele experiente fara prezervativ posibil sa fie foarte scurte, fiind ceva nou pentru el.