| LoveBrokeHeart a întrebat:

Hei hei hei puteti sa imi spuneti parerile voastre despre primul sarut? :-)))
P.S. Funda garantat

Răspuns Câştigător
| CheLoo23 a răspuns:

Primul sarut este foar special e ca si cum ai face prima data dragoste happy trebuie sa fie cu cineva special sa ai acei Fluturasi in stomac si sa ai acea privire cand o vezi sau cand il vezi primul sarut vine prin clasa a 5-a cam asa..Primul sarut e ceva de tinut minte si se face doar cu acea persoana care tie iti place foarte mult.
Hey tu in schimb trebuie sa faci doar ceti spune Inima happy bye happy

17 răspunsuri:
| Viatamergeinainte a răspuns:

Hmmm...primul sarut este ceva deosebit ceva ce nu ar trebui sa uiti niciodata. acei fluturasi p care ii simti cand partenerul iti atinge buzele dorinta de a vrea din ce in ce mai multt...este ceva magic

| schmoll a răspuns:

Ceva divin, nu poti descrie in cuvinte

| Madleenblade a răspuns:

Cind ma gindesc eu la primul sarut pot spune ca a fost..amuzant big grin si emotionant, insa luind in consideratie ce simteam atunci...era foarte romantic, pe neasteptate, si foarte placuthappy

| Smile3 a răspuns:

E naspa.

| RAY a răspuns:

A fost bonus a fost gratis ce sa spun

| HinataNeji a răspuns:

Primul sarut este extraordinar :) este aceia ce tu nu vei uita nici o data
http://www.pufosi.org/......-sarut.jpg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În cazul meu, inexistent.

| anonyymuusss a răspuns:

Depinde de partener. Dacă nici el nu a mai avut primul sărut sunt șanse de 75% sa iasă nașpa, insa totul depinde de cum iei lucrurile.laughing

| Cristian_Ion_1995 a răspuns:

Pai primul sarut e ceva foarte frumos, te simti special parca ai toata lumea la picioare cel putin asta am simtit eu, depinde si de sarut happy am un prieten care a zis ca primul sarut, s-a lasat cu bale pe gat laughing ma rog e ceva frumos!

| SpaziiiBaaa a răspuns:

In cazul meu sa fiu sincera primul sarut a fost destul de ciudat=]] era cu un tip pe care nu il cunosteam destul de bine da eram sigura de un lucru ca ma place=]] era la scl generala si m-a chemat intr-o pauza sa merg cu el sa fumeze{era mai mare ca mine} am mers cu el si m-a bagat ceba gen in coltul uni bloc si cum se zice mi a bagat limba in gura=]]]] da oricum e ceva frumos simti o gramada de fluturasi in stomac si simti ca plutesti si nu te speria ca nu o sa stii ce sa faci pentru ca totu vine de la sine si o sa stii ce sa facihappy

| LoveBrokeHeart explică (pentru CheLoo23):

Ms mult pentru raspunsul tau esti castigator la aceasta intrebare

| LoveBrokeHeart explică (pentru Viatamergeinainte):

Mersi mult pentru raspunsul tau sincer, am apreciat

| Viatamergeinainte a răspuns (pentru LoveBrokeHeart):

Multumesc!

| Viatamergeinainte a răspuns (pentru LoveBrokeHeart):

Funda? :d

| LoveBrokeHeart explică (pentru Viatamergeinainte):

Funda a fost data dar raspunsul tau a fost printre cele mai bune bye

| D0zaDeWise a răspuns:

M-a trecut fiorii inca 3 luni cind imi aduceam aminte big grin A fost atit de frumos si bunbig grin

| TudorGamer a răspuns:

Este ca prima saritura a sufletului tau! e genial dar depinde de persoana cu care te saruti! e super daca il faci cu persoana care o iubesti!