| Inkiu387 a întrebat:

Hei... il plac pe colegul meu de banca, dar sincer cred ca si el ma place. O data mi-a spus ca sunt o fata de nota zece din toate punctele de vedere, ca sunt nebuna lui. Imi ia apararea mereu(am facut o data ceva si diriga a intrebat cine e responsabilul acelei chesti si el a zis ca el a facut-o...dar dupa aceea cand i-am spus doamnei ca eu am fost el a zis ca a facut asta ca sa nu patesc ceva). Si incearca sa ma gadile. Mareu imi dpune chesti la ureche dar el cand imi sopteste in sopteste in zona gatului adica vorbeste pe gatul meu si cand face asta e super dragut. Credeti ca ma place? Dar daca da cum sa ii spun ca si eu il plac?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Vezi si tu cum se poarta cu restul fetelor, daca ca si cu tine atunci se joaca. Ori depinde si ce discutati, trebuie sa incerce sa se apropie de tine si ca psihic nu doar fizic daca e interesat cu adevarat.

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Intreaba-l!

| Subsemnatul123 a răspuns:

Eu zic ca aveti maxim 14 ani. Nu stiu daca la varsta asta poate exista ceva serios dar cine stie

| Sara1248 a răspuns:

In ce clasa esti? Ai face mai bine sa fii atenta la ore, mai ales in cele de gramatica, si sa lasi iubirea pentru mai tarziu, cand vei realiza cu adevarat ce inseamna. Acum esti doar influentata de ceea ce vezi in jurul tau si e doar o joaca.

| Adry05 a răspuns:

Ori te place ori ii place sa "se joace cu tine".

| SG1995 a răspuns (pentru Subsemnatul123):

Și dacă nu e "serios" numai trebuie să se închege nimic?

| Subsemnatul123 a răspuns (pentru SG1995):

Eu sunt de parere ca decat sa ai o relatie care sa te faca la urma sa-ti para rau ca ai avut-o, mai bine sa nu ai deloc. Dar cine stie, probabil din orice relatie poate iesi ceva serios.

| Inkiu387 explică (pentru Sara1248):

Sunt in clasa a 9...am 15 ani si el 16

| Inkiu387 explică (pentru Subsemnatul123):

Eu am 15 el 16

| vladorcolac a răspuns:

1- bea un pahar cu apa
2- asteapta pana la 18 ani, parintii tai nu si-au sacrificat sanatatea sa te intretina pe tine doar sa devi gravida cat inca esti in scoala
3- scapa de prostia asta, e doar o dragoste adolescentina datorata de hormoni ca esti in crestere.
4- mai bea un pahar cu apa si citeste o carte buna din cand in cand.
5- nu o sa mori fara "iubitel, pufitzel, bombonel, ursulet mic" bleah, pana faci 18 ani.
6- nu te place, vrea doar sa ti-o traga. Asta ca un sfat de la un barbat despre altul.

| Inkiu387 explică (pentru Adry05):

Cum mi-as putea da seama daca se joaca cu mine?

| SG1995 a răspuns (pentru Subsemnatul123):

Ete puii mei, nu te poți băga într-un sac să n-ai parte de chestii nasoale. La 15 ani nu e cine știe ce relație serioasă, dar e o experiență amoroasă bine-venită.