| ShadowElvira a întrebat:

Hei.Imi este super rusine sa scriu asta, dar nu mai pot tine in mine, nu am cu cine vorbi asa ceva. In iunie am avut un " prieten " timp de 10 zile. Ne-am intalnit o data ( voia sa ne intalnim doar prin spatele unor blocuri, cred ca ii era rusine cu mine, cu toate ca arat bine.Nu o zic eu, o zic altii. ) Inca de la prima " intalnire " din una alta, m-a fortat sa nu comentez nimic si a inceput sa ma atinga in zona intima ( cu pantalonii pe mine) sa ma sarute pe sani. Am incercat sa ii zic sa termine, imi era frica ca putem fi vazuti de vreun cunoscut.La a doua intalnire mi-a scos efectiv un san afara si a inceput sa il sarute si mi-a luat mana si a pus-o pe penisul lui sugerandu-mi sa ii fac un oral. ( eram intr-o gara, pe peron, unde initial mersesem sa facem poze impreuna ) M-am speriat, am vrut sa il las acolo si sa plec, stiam ca nu e normal ce face, si ca eu sunt o proasta. Inainte imi cerea poze cu mine dezbracata,nu i-am dat, apoi a inceput sa zica ca sunt speriate de " bombe ". Mi-a cerut bani de tigari, 10 lei, si a zis ca mi-i va inapoia.I-am dat.Mama s-a prins, cand ajunsesem acasa m-a luat la bataie ca ii fur bani din portofel ca sa imi cumpar eu tigari sa fumez. Eram prinsa intr-o relatie de unde nu puteam iesi.I-am zis ca nu e normal.Deja imi ceruse sa ma culc cu el. Voiam sa ii cer mamei ajutorul, aveam nevoie de ajutor.Am incercat sa insinuez situatia in care ma aflu, dar nu spusesem nici macar 5% din ea si mama m-a facut curva. Dupa multe batai de cap, ne-am despartit.Ma simt ca ultima vagaboanta,eu il iubeam, el si-a batut joc.A fost primul prieten la care am tinut atat.Am ramas cred cu o trauma.Am intrat la liceu anul asta, si un baiat de la o clasa de a11-a tot incearca sa comunice cu mine, dar fara sa vreau, il resping.Imi e frica sa ma apropii de baieti.Imi spun ca sunt tare, ca nu ma afecteaza, dar subconstientul spune altceva. Ce sa fac sa ma impac cu ideea ca sunt o usuratica? sau cel putin, asa ma simt.Cum pot trece peste asta?

14 răspunsuri:
| Mussette a răspuns:

Ar trebui sa te impaci cu gandul ca nu esti o usuratica. El a profitat de lipsa ta de experienta, iar tu din entuziasm ca ai un prieten ai cedat prea mult.
Incearca sa te apropii de colegii tai. Pe ei ii cunosti cat de cat si vei observa daca au un comportament anormal. Nu neaparat in ideea de ati face un iubit, ci sa vezi ca uneori poti avea incredere in cineva. Si daca baiatul respectiv vrea sa comunice cu tine, fa si tu asta. Nu trebuie sa faci mai mult.
Pe viitor intalneste-te cu un baiat in locuri publice, pe ziua, ca nu sti de cine dai. Intereseaza-te putin despre el sau spune une prietene unde pleci si cu cine.

| EvaDuarte a răspuns:

Părinții pot avea adesea păreri conservatoare, din teamă că sunt depășiți de situație și că nu te pot ajuta, sau doar fiindcă sunt formați în altă cultură. Nu ești ușuratică pentru că îți spune cineva asta și nu ar trebui să lași să mai simți asta vreodată pentru tine. Indiferent de ce vei face, alege să te iubești și să te apreciezi, și indiferent de ce greșeli vei face, învață din ele și consideră-le taxă pentru niște cursuri unice. Ai fost puternică în momente în care ar fi fost poate mai ușor să cedezi, pentru că nu este deloc ușor să-l refuzi pe cel pe care îl iubești. Adolescența și perioada liceului sunt vremuri destul de grele pentru că totul pare schimbător, nimic nu este sigur și ai nevoie mai mult ca oricând de certitudini. Simți nevoia să fii iubită și să iubești și ți-e teamă de tot; nu știi ce să mai faci pentru că nu știi cine sunt ceilalți și nu știi cine ești tu. Știu că acum pare greu de crezut că vor mai fi și alți băieții și că mulți ți-au spus asta, dar așa este, și de asemenea este adevărat că l-ai iubit mai mult decât ai iubit orice, mai mult poate decât pe tine și ai crezut că vei face totul pentr el. Este greu, dar vei gasi și alți băieți, si da, vor fi mai multi. Insă nu te grăbi, acum esti in liceu și este foarte important să te concentrezi pe educație, pentru că timpul trece repede. Iar lucrul cel mai frumos este că poti să întâlnești un băiat super fără să-l cauți si mai ales atunci: într-o zi când mergi să cumperi pâine sau te plimbi cu o prietenă. Nu știu mai multe despre situația ta, dar daca mai ai intrebări scrie-mi!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu conteaza cat de bine arati, barbatul care te trateaza ca pe o prostituata (asa cum te-a tratat pe tine acesta) nu te afiseaza in fata blocului. Te tine in boscheti, te foloseste pentru sex si atat. Este problema ta daca accepti sau nu.
O femeie care se respecta nu are ce cauta in boscheti, refuza de la prima tentativa. daca accepti sa te duci in spatele blocului sau in locuri pustii cu un barbat pe care de-abia il cunosti, nu te mira ca te trateaza urat, e normal, tu i-ai dat ocazia. Daca tu nu te respecti, nu te astepta sa te respecte cineva, ca nu are motive. Nu iti inteleg trauma: spui ca te-a chemat intr-un loc dosnic si te-ai dus, asadar ai acceptat ce va urma, de ce sa te mai miri?
Esti foarte mica, de-abia ai 16 ani (sau nici macar) si e prea devreme sa umbli dupa barbati, mai ales dintr-o anumita categorie. Fiindca sunt convinsa ca baiatul asta nu este olimpicul clasei tale, ci vreun vagabond mai mare decat tine, cu rezultate scolare proaste.
Acum zici ca ti-e teama de baieti, desi esti tentata sa accepti unul si mai mare la doar cateva luni dupa intampalrile alea. Sa stii ca pe romaneste asta se cheama ca o cauti cu lumanarea aprinsa. Dupa experienta ta, orice fata cu minte ar lua o pauza de baieti de 2-3 ani, ar mai creste, ar incepe sa gandeasca mai matur, ar incepe sa se respecte. Daca tu vrei sa fii usuratica, vei fi. Daca vrei sa fii respectata, depinde numai si numai de tine. Cum poti trece peste asta? Vine scoala. Propune-ti sa fii premianta clasei si sa mergi la etapa nationala a unei olimpiade. Invatatul iti va lua suficient timp incat sa nu mai ai timp de barbati dubiosi. Si la olimpiada vei cunoaste baieti de o alta categorie si vei vedea cat de bine este sa fii respectata. Vezi tu, femeile care ajung batute, inselate de barbati, tratate ca un gunoi, se plang ca nu au avut noroc, ca altele, mai putin frumoase, au barbati buni care le iubesc, le respecta, le trateaza frumos, au case frumoase, bani, etc. dar asta este doar o problema de alegere. Fiindca cele care au ajuns bataie de joc si-au ales niste barbati precum cel pe care ti l-ai ales tu. Niciodata nu te duce intr-un loc ferit cu un barbat in primele 6 luni ale relatiei voastre. Daca te invita, refuza-l si apoi rupe relatia. E un indicator bun.

| ShadowElvira explică (pentru Brigaela):

Nu era necunoscut.Il cunosteam de un an de zile.Nu ii stiam aceasta latura, chiar nu credeam ca se poate comporta asa. Nu vorbesc cu niciun baiat. Tipul ma intrebase chestii banale, ca intre prieteni, nimic neobisnuit. Nu o caut deloc cu lumarea. Am rezultate foarte bune la scoala, sunt olimpica la limba engleza si la chimie.Nu, nu zic asta ca sa ma laud.M-am dus in acel loc dosnic crezand ca la inceput e mai bine pentru noi sa nu ne afisam in fata tuturor. Eu ma gandeam ca va fi ceva frumos intre noi, ca vom avea o relatie frumoasa. L-am citit, cam ce vrea, si l-am lasat. Daca o cautam cu lumanarea, nu ma deranja, si acceptam sa ma culc cu el.

| ShadowElvira explică (pentru Brigaela):

" Dupa experienta ta, orice fata cu minte ar lua o pauza de baieti de 2-3 ani " cine a zis ca vreau o noua relatie?

| MiyakoSaki a răspuns:

Se pare ca ca ai trait un moment dificil in viata ta,, incearca sa te apropri de un alt baiat..nu stiu sigur dar poate asa reusesti sa-ti recapeti increderea in tine...

| RAY a răspuns:

Parerea mea este sa inveti din trecut si sa mergi mai departe, orice baiat te va vrea pentru sex doar de asta stam cu fete, faza e cand accepti asta si va leaga ceva un strop de sineritate faza e ca nu poti crede nimic in ziua de azi, asa ca ascultati ratiunea

| RedCookyeeee a răspuns:

Capul sus, fato! Te-ai lasat calcata in picioare de un dobitoc asta e ai facut o greseala, pe care o regreti dar stii vorba aia omul din greseli invata. Bine ca nu ai trecut la fapte mai grave cu el. Daca baiatul respectiv din a11 e de treaba, sincer, intelegator ar trebui sa ii dai o sansa dar nu din startci in timp.Si crede-ma e normal sa te simti ca usuratica dar incearca sa depasesti ceea ce a fost. Trecutul e trecut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aș vrea să vorbesc cu tine pe privat în legătură cu asta, lasă-mi un mesaj dacă ești de acord happy.
Alegerea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt persoane dificile. Tu mai bine fara prieten si hjust sex... nu stiu spun si eu. Sa ai acolo pe cineva dar nu o relatie.

| Fatamuntilor a răspuns:

Din relatarea ta mi-am dat seama ca tipul era mult mai mare ca tine, iar tu te-ai lasat sedusa de el.
Te-ai lasat atinsa prima oara, inteleg, poate nu ai stiut.Dar a doua oara de ce ai acceptat intalnirea? Ti-a placut?
De aia am zis am zis ca asfel de relatii nu sunt firesti.
Se zice ca prima iubire nu se uita.
Dar timpul le rezolva pe toate.
Cu ajutorul primului baiat cu care vei fi reusi asta.Eu zic sa-i povesesti, iar daca te iubeste va intelege si nu te va judeca.

| Alcyon a răspuns:

Cred ca ai dat prea multa importanta acelui incident. Doar nu te-ai culcat cu el sau mai stiu eu ce! Nu inteleg de ce te simti vinovata. Baietii de-astia o sa tot intalnesti. Totul e sa stii sa-i citesti si sa nu te mai lasi atrasa in capcane.

| AdyAdeluş a răspuns:

Tu nu ai facut nimic gresit, doar ca nu ai avut experienta necesara. El a incercat cu tine chestii care nu i-ar fi mers niciodata cu o fata mai experimentata. Tu ai fost doar mai timida si ai evitat scandalul. Stai linistita si comunica cu alti tipi, daca el a fost asa. Nu sunt toti la fel. Si inca o sugestie ar fi sa iti gasesti o prietena pentru a avea cui sa ii povestesti si sa te inteleaga. Multa bafta. Pt mai multe intrebari, astept in privatwinking.

| hhhapciuuu a răspuns:

Nu esti deloc o usuratice happy
ai facut o greseala sa stai cu un baiat prost si vai de capul lui care te vroia doar pentru sex.
mama ta nu a reactinat deloc cum ar trebui sa faca o mama.
dar stiu si eu cum sunt parintii din ziua de zi sad
ce trebuie tu sa faci este sa lasi in pace baietii pentru o vreme. sa-ti faci si tu niste prietene. sa te distrezi si tu putin, sa faci lucruri care iti plac happy si sa iesi din mintea ta ingandurata si sa gandesti pozitiv-sau macar sa incerci -

nu e sfarsitul lumii daca te-a fraierit un baiat. asta e invatatura de minte pentru tine sa fi mult mai atenta.
de la prima greseala ar fi trebuit sa sesizezi ca tipul e un magar laughing

poti sa stai cu alti baieti, sa vorbesti cu ei, sa vezi daca merita efortul de a te baga intr-o relatie cu unul, dar nu sa sari in bratele oricui ca o disperata.

ai grija de tine :*