| SweetAndDead a întrebat:

Hei! Îmi place de un băiat pe care îl știu doar de pe facebook, el nici nu știe ca exist. laughing (cred). Aș vrea să-l bag în seamă, dar nu prea știu ce să-i zic. Menționez că l-am văzut odată în realitate întâmplător. Ceva sugestii?

Răspuns Câştigător
| Leerix a răspuns:

Cum vrei sa stie de existenta ta daca nu l-ai abordat pana acum? Incepe cu un "Hey/Buna/Salut", apoi totul vine de la sine. Atunci macar va sti ca existi.

10 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ce sa-i zici. Buna. Ce faci? Etc. Nu-i mare lucru.

| AdyAdeluş a răspuns:

Incepe pur si simplu sa il saluti intr-o zi. Ce faci?, alea alea... sti te-am vaz intr-o postare sau in prietenii lui... mi-ai atras atentis si am vrut sa vb cu tine. Siiii continuati de aici. Il intrebi despre el, daca are prietena etc. Baftawinking

| neutrino a răspuns:

Spune-i ca existi si tu pe lumea aceasta.

| vocea a răspuns:

Pai simplu ii spui buna cf, si incepeti o discutie, oricarui baiat adevarat iar face pacere sa vorbeasca cu o fata care il place,, si in plus o sa continue el converstaia, mult succes

Răspuns utilizator avertizat
| Mussette a răspuns:

Pai, pe facebook poate aveti un prieten comun si de la asta il saluti, ca l-ai vazut la cutare si...
Sau ii dai un like la o postare mai interesanta, o poza facuta undeva...si apoi il saluti, te legi de acel like. Daca e baiat istet stie sa duca dialogul mai departe. Daca nu, va fi monolog. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauti o imagine cu textul "Hi, I exist" si o distribui pe al sau perete. Astfel va afla de mirifica ta existenta si daca arati bine si nu e mormoloc se poate ajunge foarte departe.

| BlackChocolate1 a răspuns:

Ai putea sa incerci sa scrii ceva, iar la final sa-i spui ca i-ai scris din greseala.Sa iti ceri scuze.Sigur va obesrva ca existi, si dupa iti va cerceta profilul si cine stie... laughing Fantezii de ale mele.

| Laurentizyu a răspuns:

Cere-i o parere despre o poza, ceva si intreaba-l daca te place!winking

| 199X a răspuns:

Uita-te pe facebook-ul lui la ce ii place sau la ce se pricepe, chestii de genul si poti sa il intrebi ceva ce te-ar "interesa" daca iti poate explica sau ceva de genul. Fi desteapta