Nici eu nu vreau sa ma cert, nu intru aici sa ma cert iti dai seama, dar mor de ciuda pe cele ca tine care sufera pentru tot felul de nemernici care nici macar nu va sesiseaza. Ce rost are cand sunt atatia baieti pe lumea asta? Am trecut si eu prin asa ceva si crede-ma, imi pare rau pentru fiecare lacrima care am varsat-o pentru baieti de astia pe care eu ii placeam si ei nu. Eu ti-am zis ca vrei sex, fiindca de obicei la asta se ajunge. Daca tu esti atat de realista incat sa-ti dai seama ca esti prea mica atunci felicitarile mele, desi imi e greu sa cred ca atunci cand vei obtine "prajitura" mult dorita, te vei abtine sa nu o " mananci". Dar zic si eu. Alegerea e oricum a ta. Eu doar vorbesc, sa te superi nu-si are rostul. Ai cerut un sfat, eu ti l-am dat. Poate a fost mai dura ultima parte, dar prima, cu crescutul, mi-o pastrez. Ai timp cand vei mai creste si de relatii si de griji si de plans. Ar fi bine sa n-o faci niciodata, dar asa suntem noi, unele, pisam ochii din orice. Capul sus, nu esti singura, fi mai tare, fi cum nu au fost altele
Draguta, in primul rand exprimarea ta denota ca ai o varsta inca mica si atat de mica incat nu realizezi ca o data ce-ti place un baiat, vrei o relatie sau macar o intalnire si o data ce incepi sa te intalnesti cu un baiat el va vrea ceva mai mult si tu ca sa-l pastrezi sau ca te va "gadila" bine, te vei culca cu el. E simplu Sau sa inteleg ca vrei doar un amic? Care doar sa te bage in echipa de baschet? Dar atunci de ce ai mai plans, ca nu te place? Mai mult de 16 ani nu ai, dar ce stiu eu, nu?
Uite,nu vreau sa ma cert. dar ai dreptate nu am peste 16 ani..doar am zis sunt intr-o dispozitie proasta..si daca vreau sa am relatie mai apropiata cu el ..nu inseamna ca vreau neaparat sa ma culc cu el. pentru ca inca nu am varsata necesara.
Bună.
Waa, ce prietene ai. Dacă îţi era prietenă în momentul în care ' băiatul perfect ' a început să facă mişto de tine sărea să îţi ia apărarea. Asta una.
A doua, demonstrează-i tu acestui ' perfect boy ' că nu poate fi cu orice fată. Nu ai de ce să te simţi prost, fiecare e cu alegerile lui. Crezi că nu sunt destui băieţi în lume? E unul undeva perfect şi pentru tine, nu ai de ce să îţi faci griji.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : ykz.eduard
Nu ai pentru ce, si altadata. Numai bine si succes in viata.