| Larisa_Gabriela_1995 a întrebat:

Hei imi place un barbat si eu sunt ceva mai tanara so am nevoie de putin ajutor vreau sa ii trimit un mesaj de ziua indragostililor dar nu ceva care sa fie prea siropos noi vorbim dar inca nu suntem impreuna ce mmiati sugera sa i spun? ceva scurt care sa il puna pe ganduri. si nu uitam ca e cu cativa ani buni mai mare deci cv p masurahappy

Răspuns Câştigător
| AlexSasan a răspuns:

DidiDia nu e adevarat, daca e rusinos? chiar si la 24 de ani exista barbati rusinosi. Daca nu iti da mesaj gen pana seara,fa tu primul pas; si nu ii da mesaj cu "viata mea te iubesc,sau altceva" sau acele mesaje copiate dupa net,ceva din mintea ta. daca stiu parintii tai, poti sa il chemi si la tine, iti spun eu ca o sa il pui foarte mult pe ganduri happy.

3 răspunsuri:
| didiDia a răspuns:

Iti sugerez sa nu-i trimiti nici un mesaj.(nu din cauza varstei lui sau a tale zic asta) Lasa-l pe el sa faca primul pas, de ce vrei sa sari prima? Nu e frumos si in plus risti sa fii respinsa sau sa rada de tine. Daca te place si vrea o relatie cu tine, iti va da el de inteles acest lucru. Daca 1995 e anul nasterii tale si el are macar 24 de ani, esti cam mica pentru el.

| Lascu_Ciprian_1977 a răspuns:

De ce scurt? si de ce sa-l puna pe ganduri? daca spui ca vorbesti cu el dar nu sunteti impreuna.el cum se simte in preajma ta? i-ai captat atentia? el te-a remarcat? pare interesat de tine? foloseste cuvinte si expresii simple care sa ilustreze trairi, sentimente simple si sincere.succes

| Larisa_Gabriela_1995 explică (pentru AlexSasan):

Are 30happy