| marinageorgiana14 a întrebat:

Hei! In sfarsit i.am zis ca il plac. ok. el mi-a zis ca stia de mult iar eu i-am zis ca daca vrea sa fie ceva intre noi e bine daca nu asta e ramanem prieteni si a zis ca nu ii arde de relatii (eu stiam de mult dar na) si l-am intrebat daca ma place iar el a zis ca, cred ca ti-ai dat seama din raspuns dar eu din acel raspuns am inteles ca nu vrea relatii insa nu stiu daca ma place sau nu. hmm eu as vrea sa il intreb din nou dar parca il stresez prea tare cu asta. voi ce parere aveti? fara raspunsuri la caterinca. mai bine nu raspundeti!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Din lipsa lui de entuziasm reiese foarte clar ca nu esti exact ceea ce-si doreste pe plan sentimental. Din raspunsul lui se intelege ca te accepta ca prietena insa nu si ca o iubita cu care sa aiba o relatie de dragoste. Nu cred sa mai aiba rost sa-ti faci iluzii desarte deoarece ti-a spus "ca stia de mult" ca il placi si il simpatizezi adica cu mult dinainte de a ii declara tu dragostea ta pentru persoana lui iar el nu a reactionat. In aceste conditii nu cred sa ai sanse dar ai putea incerca deoarece oricum nu mai ai nimic de pierdut, poate ai avea eventual chiar de castigat. Succes.

9 răspunsuri:
| Morenna10 a răspuns:

Unele persoane cand spun ca nu le adre de relatii de fapt vor sa spuna ca nu vor o relatie cu tine.

| marinageorgiana14 explică (pentru Morenna10):

Stiu la ce s-a referit dar nu am inteles ceea ce a vrut sa zica cand l-am intrebat daca ma place happy

| Morenna10 a răspuns (pentru marinageorgiana14):

Ok draguto

| SkyPilot a răspuns:

Ceea ce ai primit este un refuz politicos. Daca insisti, pari disperata.

Răspuns utilizator avertizat
| drogh a răspuns:

Nu cred că este interesat de relaţii şi de nimeni.Deci nu vreau să-ţi dezamăgesc aşteptările...

| AlexDFY a răspuns:

E plictisit, poate te place, nu a zis nu, puteai sa specifi si varstele voastre.

| RazZz0R a răspuns:

Te-a parasit politicos sa nu te superi intr-un fel, sa ai ura pe el, nici un baiat care nu te place nu merita o fata ca tine niciodata.