Din lipsa lui de entuziasm reiese foarte clar ca nu esti exact ceea ce-si doreste pe plan sentimental. Din raspunsul lui se intelege ca te accepta ca prietena insa nu si ca o iubita cu care sa aiba o relatie de dragoste. Nu cred sa mai aiba rost sa-ti faci iluzii desarte deoarece ti-a spus "ca stia de mult" ca il placi si il simpatizezi adica cu mult dinainte de a ii declara tu dragostea ta pentru persoana lui iar el nu a reactionat. In aceste conditii nu cred sa ai sanse dar ai putea incerca deoarece oricum nu mai ai nimic de pierdut, poate ai avea eventual chiar de castigat. Succes.
E plictisit, poate te place, nu a zis nu, puteai sa specifi si varstele voastre.
Unele persoane cand spun ca nu le adre de relatii de fapt vor sa spuna ca nu vor o relatie cu tine.
Stiu la ce s-a referit dar nu am inteles ceea ce a vrut sa zica cand l-am intrebat daca ma place
Nu cred că este interesat de relaţii şi de nimeni.Deci nu vreau să-ţi dezamăgesc aşteptările...
Te-a parasit politicos sa nu te superi intr-un fel, sa ai ura pe el, nici un baiat care nu te place nu merita o fata ca tine niciodata.