Nu ești tu de vina, nu trebuie sa te schimbi pentru un băiat, trebuie sa aștepți persoana potrivita, și ai grija că mulți sunt pe interes acum. O zi buna
Analizeaza-ti comportamentul pentru a-ti da seama daca in tot ceea ce faci si in modul de abordare a relatiilor faci ceva gresit sau nu. Doar tu singura poti ajunge si trage concluzia corecta. Printr-o analizare cat mai obiectiva si exigenta a dorintelor, aspiratiilor si a telului in viata fixat/urmarit, iti vei da seama ce faci corect dar si ce trebuie modificat in comportamentul tau actual si viitor. Succes!
Da-te si tu pe langa el, uite era una la scoala mai urata eu mai mult incercam sa o evit decat sa o bag in seama dar pentru ca eu puneam in calcul ca ea e fata oricum si eu ii raspundeam mai arogant si ea aprecia asta si se tot dadea la mine, tot a ajuns sa fie intr-o relatie cu mine si sa o mai si facem..., iti trebuie un pic de tupeu
Fiecare e frumos in felul lui si nu uita trupul in timp se "strica "dar sufletul si caracterul niciodata. Poate ai o fire mai inchisa si nu le dai voie sa vada ca esti o fata minunata de faptsau poate vrei neaparat sa te placa si atunci dai senzatia de disperare baietilor nu le plac fetele disperate.
Curaj frumoaso si nu te stresa.
Stai calma, sa fii cuminte e o calitate, mai ales sa fii si cu minte. Eu zic asteapta, nu te panica, cel care iti e dat tie va aparea intr-o zi. Doar fi tu! Lasa dragostea sa vina la tine, nu te stradui mult prea mult sa faci pe cineva sa stea langa tine, mai ales sa nu iti schimbi felul tau de a fi. Repet, persoana potrivita va aparea! Succes!
Ar trebuii sa fii mai puțin cuminte și sa te lași purtată de val
P.S : Carpe-diem