| Raulinio a întrebat:

Hei lume, cum ati reactiona daca prietena respectiv prietenul v-ar insela sau parasii pentru alt cineva? sunt chiar curios happy

Răspuns Câştigător
| Goete a răspuns:

Careva dintre voi, cei care ati raspuns, a iubit vreodata cu adevarat? - eu am trecut prin asta si ceea ce e important cand iubesti pe cineva, e sa o vezi fericita. M-a costat mult sa simt fericirea vazand zambetul si licarirea din ochii ei, in timp ce era intre bratele altuia - dar o dragoste adevarata nu poate fi egoista. Restul e iubire din interesul de a primi iubire, ceea ce se intalneste cel mai des pentru ca nu stim iubi.
imi cer scuze in fata celor ce nu ajung nici macar sa inteleaga xe am scris.

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

M as sinucuide, daca am iubit o mult. nu as putea trece peste.

| LoveSleep a răspuns:

Nu prea mi-ar păsa. Nu sunt idiot, să zic că deloc, dar n-aș face prea mare caz din asta. Până la urmă, are tot dreptul s-o facă, iar eu nu am cum s-o oblig să stea cu mine.

| Doub a răspuns:

Daca m-ar insela, ar fi nasol si pentru el si pentru ea.
Daca m-ar parasi, asta e. Viata e super.

Răspuns utilizator avertizat
| Sweet155 a răspuns:

Il ignor

| hamsterita29 a răspuns:

M-as simti tradata, categoric. daca l-as vedea pur si simplu nu l-as privi macar in ochi, nu merita

| MrNob0dy a răspuns:

As face in asa fel incat sa o fac sa ii para rau pentru ce a facut... Iasi demonstra ca sunt mult mai bun decat alegerea facuta de ea... as face tot posibilul sa o aduc inapoi ca apoi sa ii dau papucii happy

| Sofia33 a răspuns:

Daca prietenul meu m-ar insela si as afla. efectiv as termina cu el. Nu i-as spune nimic..nu as mai vorbii cu el, l-as evita total, iar daca m-ar intreba ce am patit, i-as spune sa se gandeasca mai bine si sa isi dea seama singur. Chiar daca il iubesc enorm, nu as putea sa trec peste asa ceva.

| Dajbog_Roby_1994 a răspuns:

Probabil i-as face tot ce se zice intr-o muzica cu paraziti