Fratelor un sfat, nu-i mai arata afectiune asta e greseala ta si a restul baietilor buni ca tine, de aia te vede doar ca un prieten, fi mai tare, indiferent, iesi intr-o zi cu alta fata, crede-ma, va turba maxim
Frate stiu prin ce treci, chestia asta cu "te iubesc ca prieten" e asa ca o acoperire. Cel mai bine du-te si ii spui tot ce simti si o intrebi daca vrea sa deveniti iar un cuplu , cel mai bine e sa fi sincer
Explica-i ca ti la ea, si nu doar ca o sora si ca e foarte importanta pentru tine. Incearca sa o luati de la inceput si arata-i ca o iubesti. bafta
O fata daca spune ca te iubeste doar ca pe un prieten, inseamna ca asa este.Dar daca tot se fastaceste si se da pe langa tine inseamna ca simte ceva pentru tine.Eu zic sa te racesti de ea putin si spune i motivul. daca nu ti spune ca ii place de tine inseamna ca nu te place.
Acum cateva zile te plangeai ca flirta cu prietenul tau, ceva mai inainte te deranja ca se crede prea importanta. Pe bune, fata asta face ce vrea din tine! Stii care e partea proasta? Ca e vina ta, tu ii permiti toate astea, iar ea profita. Sa profite e oarecum normal, ca doar e om, dar ca tu sa permiti toate prostiile ei e chiar absurd!
Daca n-ai de gand sa pui punct definitiv, si sa nu mai tragi de o relatie trecuta, iti meriti soarta. Resemneaza-te si treci odata mai departe! Tu esti tanar, fete mai sunt, n-ai niciun motiv sa suferi aiurea.
Hai sa inversam rolurile: daca ea ar veni la tine si ti0ar zice ca te iubeste, tu ce ai raspunde? " Te iubesc si eu ca pe o prietena." Ma indoiesc. Se joaca si cam atat. Nu zic ca peste ani, cine stie ce va fi, dar deocamdata nu te place decat ca pe un amic. Ca punea capul pe umarul tau nu-i mare lucru, multe femei procedeaza asa: te tine pe langa ea in cazul in care nu ii vor iesi combinatiile cu altii. Accepta rolul de amic dar nu te umili.
Am iesit odata cu alta si mi-a zis : asa, in loc sa iesi cu mine, iesi cu alta
beausingurlamasamea întreabă: