| cristianaaioe5 a întrebat:

Hei,mi-a spus un doctor ca sunt sanse mici de a ramane insarcinata prin frecare dar nu are cum odata ce n am avut contact cu baiatul adica sperma lui sa fi intrat in mine

12 răspunsuri:
| berges234 a răspuns:

Șanse spre 0 dacă nu a întrat în tine

| cristiana24329 a răspuns (pentru berges234):

Sanse spre 0 sau nu exista deloc?

| VoidEternal a răspuns:

Parca era vorba de prietena ta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si nu te a convins de raspuns domnul doctor? vrei sa il verifici pe TPU?

| dullcat a răspuns:

Ai sanse mici, dar ele exista si e gresit sa spui ca sunt 0.

| cristiana24329 a răspuns (pentru dullcat):

Bun,am sanse dar cum sa existe aceste sanse daca efectiv nu s-a intamplat nimic nu si a dat drumul cum ramaneam insarcinata mai ales daca doar se freca de chiloti cum sa raman asa

| Ka0ru a răspuns:

Schimba doctorul...

| User123666 a răspuns (pentru cristiana24329):

Nu, nu ramai odata ce nati avut contact sexual

| dullcat a răspuns (pentru cristiana24329):

,,Frecarea corpurilor

Similar intimitatii fara penetrare, frecarea este o forma de intimitate care mimeaza actul sexual fara penetrare. Poate fi facuta imbracata, nud sau in lenjerie intima. Este foarte, foarte putin probabil sa poti ramane insarcinata in urma acestor jocuri erotice.

Dupa cum am mentionat mai sus, ca o conceptie sa fie posibila, sperma trebuie sa vina in contact cu canalul vaginal. Daca practici jocurile erotice in lenjerie de corp, exista o mica sansa ca sperma sa se poata infiltra prin lenjeria de corp si sa intre in vagin. Acest lucru este foarte putin probabil, dar posibil.

Sansele de conceptie cresc daca sunteti goi. Fara haine sau lenjerie de corp, nu mai exista bariere fizice pentru ca sperma sa ajunga la vagin. Desi este putin probabil sa ramai gravida in urma acestei experiente, exista totusi o posibilitate.'' - https://www.suntmamica.ro/preconceptie/insarcinata-fara-penetrare-7639

| cristianaaioe5 explică (pentru dullcat):

Multumesc mult, oricum sperma lui nu s-a atins de mine deci sunt in siguranta

| dullcat a răspuns (pentru cristianaaioe5):

Bine atunci. Cu placere si aveti grija.

| DeaconuCorina a răspuns:

Da, are dreptate doctorul respectiv.