Se pare ca nu esti in stare sa intelegi ca intre anumite persoane pot exista relatii foarte puternice de prietenie adevarata care nu se vor transforma niciodata in relatii de dragoste. Prietenii adevarate pe viata. Nu exista antidot contra geloziei si din pacate nici medicamente eficiente.
Prietenii adevarate? Nu mi se pare ok ca prietena mea buna sa se tachineze cu iubitul meu, scuza'ma. Nu imi pasa de prietenii adevarate.
„... Sa imi fac griji?"
===
Da; ești mai geloasă decât permite legea. Dacă ar fi avut ceva cu „cealaltă", fii sigură că ar fi făcut tot posibilul să n-ai habar că vorbește cu ea și nici ce anume.
Stiu ca am o problema Dar si el imi da motive...intr'un timp vorbea cu o prietena foarte buna de a mea prin mesaje si se tachinau, ea ii scris, el nu raspundea si dupa ea zicea: nah bine te las daca esti ocupat, si el zicea nu repede. De ce i'ar pasa? Si mai facea si glume perverse si a facut una cand era aici de fata cu mine. E normal asa ceva? A recunoscut si el ca nu simte nimic pentru aia dar a gresit ca m'a facut sa cred ca simte. Adica erau toate semnele. Si in legatura cu acum, nu e un motiv prea serios dar nu stiu. E greu.
Sincer, nu am inteles mare lucru, dar baiatul ăsta ii acorda prea multa atentie femeii care a fost gravidă