"Mie nu imi plac tipii de genul lui, timizi si amabili..." /// "Deci, da, cred ca il plac, si inca mult."
WTF? Il placi sau nu? Ca eu nu inteleg nimic.
Asta dovedeste ca in capul ei sunt tarate... Ce pot sa ii faci?
Ce e greu de inteles? fata spune ca in general nu-i place genul ala de baieti, dar e indragostita, probabil. Si daca e, nu mai conteaza nimic
...Prima data zice ca nu-i place de el si a doua oara ca ii place.Ori e alba ori e neagra.Ea nu e in armonie cu propriile emotii si vrea ca noi sa o ajutam? Poate tu ii intelegi mecanismul de functionare (desi ma indoiesc).
Salut, sunt tipa care a pus intrebarea. asa. ca sa intelegi. Mie in general nu imi plac tipii de genul lui, dar el e o exceptie. Intelegi acum? Si Mda, nu m-am exprimat corect, stiu.
Bine.Trebuie sa ii dai de inteles ca-l placi si avand in vedere ca nu ai vrut sa iesi cu el afara cand te-a intrebat ai mai mult de muncit.
Aha. Multumesc oricum pentru parere. dar nu am spus nu cand m-am intrebat,
am spus ca mai vad eu.
Baiatul ti-a facut odata invitatia sa iesiti afara la plimbare, tu l-ai refuzat. Acum asteapta si el invitatia din partea ta.
Mai baga-l si tu pe el in seama. Cu orgoliul o sa mori singura. Nu baietii trebuie sa faca totul pe lumea asta. Atat am avut de spus!
Andrei5001737 întreabă: