Clar te place,poate este mai timid, uneori baietilor le este mai usor cand fetele fac primul pas si le dau un impuls, incurajandu-i sa ii faca ei pe urmatorii. Il poti face sa te sarute. Cand il imbratisezi o data, pune mainile in jurul gatului lui si apropie te mult de el si uite te in ochii lui, trebuie neaparat sa te sarute. Asa ar face orice baiat. Succes:*
Ai putea sa intrebi de prieteni lui cei place si sai incercri sai atragi atentia pina el o sa aiba curajul si o sa te sarute
Pai suntem prieteni buni... Il cunosc bin. Aveam aceleasi gusturi.
Nu fa greseala sa il saruti sau sa il imbratisezi nu spun cu rautate
LA SCOALA NU SE IA PAUZA SE DA PAUZA!
vedeti baieti? luati notite baiatul a injurat ca la usa cortului fara motiv pe un coleg si TOTUSI FATA IL PLACE! MARE ATENTIE PREGATITI CAIETELE START!
IMPORTANT! dupa scoala in urma evenimentului TOT EA l-a intrebat daca vor sa fie impreuna desi baiatul a dat dovada de TARAN NEEDUCAT! NOTATI CU ROSU!
si iata FRATII mei cum trebuie voi sa actionati desi baiatul este un taran NEEDUCAT prietenele ei o INDEAMNA SA IL SARUTE? voi constientizati acest lucru? si baiatul si-a batut joc de ea refuzand cererea de prietenie si fata tot e dupa el!
IN CONCLUZIE fratii mei luati lectii de la eroul nostru daca doriti atentia domnisoarelor in nici 2 zile el a dat gata 2 fete
Sa-ti cauti altul. Nu te place si iti va aduce doar dezamagiri. Dar nu ma vei asculta asa ca ne revedem cand vii cu o intrebare de genul "Baiatul cu care am fost m-a inselat cu alta"