Clar te place,poate este mai timid, uneori baietilor le este mai usor cand fetele fac primul pas si le dau un impuls, incurajandu-i sa ii faca ei pe urmatorii. Il poti face sa te sarute. Cand il imbratisezi o data, pune mainile in jurul gatului lui si apropie te mult de el si uite te in ochii lui, trebuie neaparat sa te sarute. Asa ar face orice baiat. Succes:*
Ai putea sa intrebi de prieteni lui cei place si sai incercri sai atragi atentia pina el o sa aiba curajul si o sa te sarute
Pai suntem prieteni buni... Il cunosc bin. Aveam aceleasi gusturi.
LA SCOALA NU SE IA PAUZA SE DA PAUZA!
vedeti baieti? luati notite baiatul a injurat ca la usa cortului fara motiv pe un coleg si TOTUSI FATA IL PLACE! MARE ATENTIE PREGATITI CAIETELE START!
IMPORTANT! dupa scoala in urma evenimentului TOT EA l-a intrebat daca vor sa fie impreuna desi baiatul a dat dovada de TARAN NEEDUCAT! NOTATI CU ROSU!
si iata FRATII mei cum trebuie voi sa actionati desi baiatul este un taran NEEDUCAT prietenele ei o INDEAMNA SA IL SARUTE? voi constientizati acest lucru? si baiatul si-a batut joc de ea refuzand cererea de prietenie si fata tot e dupa el!
IN CONCLUZIE fratii mei luati lectii de la eroul nostru daca doriti atentia domnisoarelor in nici 2 zile el a dat gata 2 fete
Nu fa greseala sa il saruti sau sa il imbratisezi nu spun cu rautate
Sa-ti cauti altul. Nu te place si iti va aduce doar dezamagiri. Dar nu ma vei asculta asa ca ne revedem cand vii cu o intrebare de genul "Baiatul cu care am fost m-a inselat cu alta"