Mergeti la psiholog si el va da sfaturile necesare pentru a trece peste momentele grele ca aici noi nu avem de unde sa stim toate problemele voastre.
Bazandu-ma doar pe intrebarea pe care ai postat-o acum nu pot sa-ti spun decat ca tu suferi in avans.Da, asa suntem unii - mai sensibili.Nu e nimic gresit dar frica pe care o simti nu te va lasa sa traiesti liber.
Lasa temerile deoparte, zambeste si fii fericita ca il ai alaturi.Doar asta conteaza acum.
Viitorul o sa vina oricum.
Misogin.
Nu trebuia sa te obosesti sa scrii prostiile alea daca nu cunosti povestea mea. Sunt persaone care o stiu si care intr-adevar isi pot da cu parerea.
merci de falsul ajutor!
E ceva normal sa iti fie teama, sa ai indoieli insa daca el ti-a spus ca nu o sa se intample din nou, trebuie sa ai incredere in vorbele lui. Macar a fost sincer cu tine si ti-a explicat motivul pentru care s-a purtat asa. Gandeste-te ca te iubeste foarte mult, tu esti pe primul in plan in viata lui din moment ce a spus ca vrea sa faca bani pentru a te face pe tine fericita. Eu zic ca esti o tipa norocoasa ca ai un prieten asa sensibil si devotat. Sustine-l in continuare, fii langa el si cu timpul iti va trece frica asta :*
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: