| AndreYutzUU a întrebat:

Hei salut! Am o intrebare, o pun eu in locul unui amic.Deci e deprimat, nu prea mai vorbeste cu mine, este din cauza unei fete pe care o place... el crede ca ea nu il place, crede ca ii place de altcineva. Ce sa fac? nici in el nu are incredere. Ajutati-l, nu ma ajutati pe mine ci pe el.(fara raspunsuri de genu':sa se duca la ea si sa zica ce simte sau ceva de genu asta pentru ca dau stupid sau nefolositor!)funda

5 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Trebuie sa aflati daca chiar ii place de cineva happy si daca nu ii place ar putea sa incerce sa se imprieteneasca cu ea

| HISTORY_5103 a răspuns:

Salut.Amice,el trebuie sa-si ia inima in dinti,sa deschida ochii, la varsta asta, nu ar trebui sa-i fie rusine.Nu pateste nimic daca intreaba.Si lasa astea cu stupid sau nefolositor,poti sa-mi dai. Daca nu esti curajos, nu faci nimic in viata, asta sa o stiiwinking.

| Kruger2 a răspuns:

Prietene, cu toata stima, cum dracului sa ii zici cuiva ca ii placi fara sa-i zici ca-l placi? Trebuie sa o invite la o cafea si sa discute cu ea problema aceasta relaxat, altfel nu cred ca are ce face.

| cryss_7938 a răspuns:

Eu zic ca daca nu vrea sa ii spuna ca o place macar sa devina prieteni fiind prieteni ii va fi mai usor so cucereascatongue

| RzVi a răspuns:

Pot sa-ti dau un sfat pentru ca si eu am fost in locul lui si nu glumesc eram exact la fel.nimic nu s-a schimbat ea ii placea in contunuare de altu, dar acela nu o placea.si m-am gandit mai bine sa uit dupa ce am vb cu ea de doua ori si am vazut ca nu vrea sa fie cu nimeni o prioada de timp am inceput sa uit incetul cu incetul.si recunosc ca mi-a fost foarte greu pentru ca iubeam foarte mult.deci sfatul meau ar fi sa uite de ea si sa incerce sa isi gaseasca pe alta.