Despartete de el dupa mine el s-a plictisit oare cum de relatia asta si incearca sa iti interzica tie chestii ca sa de-a vina pe tine. Ochii care nu se vad se uita-mai bine despartete de el ce conteaza ce va spune dupa, daca te iubea nu iti interzicea atatea chestii absolut normale.Despartete de el ca si asa e un fraier.
Imi spune ca e monotonie dar habar nu am ce sa fac daca el e plecat. E genu de bait foarte gelos si imi spune ca il voi parasi si ca nu vrea ca eu sa plec (isi face planuri de viitor cu mine iar eu in momentele alea nu stiu ce sa fac) II cunosc familia si el pe a mea, maicasa tine mult la mine si se cearta de multe ori cu el pentru mine. In vara e vorba sa vina cu mine si bunicii mei la mare. Vreau sa ma despart de el uneori dar nu pot nu stiu nu pot...(Ii pasa mai mult lui de relatie decat mie) eu ma gandesc ca voi pleca in Italia si ca ne vom despartii atunci.
Nu merită să sacrifici nimic, pentru nimeni. Din câte spui tu, pot deduce că nu prea aveți aceleași interese, și nici nu te place așa cum ești, vrea să te schimbe. Relația o să se sfârșească mai devreme sau mai târziu, oricum, pentru că nu sunteți compatibili.
Imi place sa stau cu el, dar nu nu mai in casa vreau afara( nu suporta frigul si trebuie sa astept sa fie cald ) eu si pe ploaie as iesii afara ne certam mult de multe ori am impresia ca ne despartim definitiv, iar daca eu nu il sun innapoi ma suna el cu tot felul de pretexte dupa care ajungem sa ne impacam iar. E normal sa vreau sa ne despartim dar cand am ocazia fac orice ca sa ne impacam?
Încearcă să luați o pauză de o lună să ziceam: să nu vă vedeți, nici măcar să vorbiți. O să vă dați amândoi seama de ceea ce simțiți, și ce vă lipsește în relație.
Si da nu prea avem multe in comun, adica eu fumez si inainte beam la petreceri cat sa ma distrez, ieseam afara cu orele. el nu bea nu fumeaza. sa zicem ca eu sunt cea rebela si el cel cuminte am inteles ma bucur ca nu bea si nu fumeaza dar macar sa mergem in parc afara pe o banca nu conteaza. Nu ii plac locurile aglomerate. Singurele chestii in comun ar fi dansul muzica filmele (dar nici la ale ca imi plac horror si lui nu ) sa astep sa ne despartim sau sa ma despart eu de el? ( Nu sunt genu care sa zica vreau sa ne despartim. da fac in asa fel incat sa se desparta el de mine... ) da mereu cand am ocazia vreau sa ne impacam... Il iubesc dar ma dispera uneori.
Am incercat o data sa ii zic gen in gluma sa facem o pauza da mi a zis,, bine dar nu iti garantez ca nu ma voi duce la altele,, si nu am mai zis nimic dupa. Nu vrea sa auda de pauza ca el spune ca dupa nu ne vom mai impaca de loc.
Există două posibilități: 1. vă împăcați, și vă dați seama fiecare ce simțiți și ce vă mai trebuie 2. nu vă împăcați, și vă dați seama ca unul, sau ambii nu vă iubiți. Ambele posibilități sunt de ajutor.
Din tot ce ai povestit tu, clar nu se merita. Si faptul ca iti zice ca isi face planuri de viitor pentru amandoi, nu fii sigura de asta.O zice doar asa ca sa iti de-a sperante si nimic mai mult. Gandeste-te daca de pe acuma treci prin asa ceva, te-ai gandit ce va fi mai tarziu? Nu ai nimic de pierdut daca ii spui convinsa si sigura pe tine ca ai vrea sa va despartiti..ba mai mult, poate ca ai de castigat! Iti urez succes, ai sa te descurci.
Asta nu cred ca se poate numi o relatie, ci mai degraba o dictatura din partea lui.Du-te si fa liceul acolo caci vei avea o oportunitate in plus pentru timpurile de rahat care sunt.Iti vei vedea mama dupa mult si cu siguranta iti vei gasi o alta jumatate.
Ti-o trage si datorita la treaba asta si-a luat lumea in cap.Si se comporta ca un ''copchil''. Daca ii fuge jucaria face ca toti dracii.
Nu mai dati si voi () la toti frustratii si pamfletii.
Ce poti sa faci decat sa ii tragi o tigaie in cap si sa ii zici ''bai copchile pana aicia fu de acum eu sunt sefa''
Niciodata, dar absolut niciodata sa nu stai cu cineva care este excesiv de gelos.
Gandeste-te in felul urmator: El a facut atatea sacrificii pentru mine cate am facut eu pentru el? Din cate ai zis, doar tu ai facut sacrificii pentru el.
Nu iti neglija familia niciodata. Doar familia va fi alaturi de tine atunci cand nu vei mai avea pe nimeni. Baieti mai sunt destui pe lumea asta!
Du-te la mama ta in Italia, meriti sa fii fericita, dupa atatia ani de chinuri!
Deasemenea te poti uita si la aceasta pereche de cercei buburuza sa iti mai infrumusetezi ziua: http://pufarina.x10.mx/tutorial-cercei-gargarite/
Multumesc pentru sfat, si pentru tutorial chiar imi place sa fac handmade:3
Nu ai pentru ce. Mi-ar face placere sa-mi dai un link sau poze cu ce accesorii handmade ai realizat tu
Accesorii nu prea fac, doar bratari din ata sau am facut o data un cercel cu o pana de chitara mai mult fac ornamente pentru casa sau diferite cadouri cu poze, tricouri taiate etc toate le am facut cadou si nu am poze.
beausingurlamasamea întreabă: