Da pai ar fi bine sa-i spui maine. Daca de ceva nu are timp...sau chestii, ii poti cere facebook-ul si puteti vorbi acolo, sa va cunoasteti.
Vorbeste cu el... explica-i situatia, discutati, imprieteniti-va. Apoi cere-i nr. de telefon si facebook'ul.Restul depinde de voi.Deci...Fundita?
Lasa-l pe el sa faca toate astea, un lucru e sigur:te place si poate e genul de baiat care atunci cand ii place de o fata, face tot posibilul s o cunoasca, asa ca nu iti face griji ca nu-l vezi maine sau ca nu va potriviti cu orarul scolar, gaseste el o modalitate
Maine du-te la el si zi-i ceva de genul "multumesc pentru trandafir... X (numele tau), imi pare bine".
Ar trebui sa faca el restul.
Cu plăcereee :3. nu a mai venit tipul azi mnda. ce să fac. ăsta e noroc meu din totdeauna. eeh. dacă nu vine mâine la 1:30 e clar că nu.l voi mai vedea. :-
Incearca sa mergi putin mai repede in statie...ia pe cineva cu tine si il astepti acolo. Asculti muzica, ceva, pana vine aubuzul. sau mai stai 10 min chiar daca e 1:30 ca poate mai intarzie autobuzul.
Am făcut cunoştiinţă până la urmă cu el atunci, by the way. acum suntem prieteni foarte buni şi de atunci vorbim în fiecare zi. am fost şi pe la el pe acasă.e super ok. mulţumesc mult, din nou!:*