Buna,Gafar! Sunt Vicentiu, incantat! Ti-am citit problema si chiar sunt miscat de ceea ce a putut sa faca acest baiat! Nu merita! Dar, daca tot insisti eu o sa te ajut! Deci, imbraca-te frumos, aranjeaza-te si te duci la el in clasa si stai si petreci timp cu un alt baiat din clasa, preferabil prieten de-al lui. Daca el afiseaza semne de gelozie inseamna ca el este alesul! TE PLACE! Sper ca am fost de ajutor! Sa-mi zici daca a mers!
Ai putea sa-l abordezi si sa-l intrebi in mod direct daca este adevarata afirmatia lui facuta surorii tale, pe care ulterior ti-a transmis-o tie sora ta. Este primul pas de urmat intro astfel de situatie. Succes.
1)Sora ta, te-ar putea mintii.
2)Sunt deja semne ca te-ar placea tipu' respectiv.
3)Fa-ti curaj si du-te si vorbeste cu el, mai intai pe facebook, whatsApp; apoi face to face(Fata in fata). Bafta!
În primul rând relaxează-te. Ce-i drept ești prea mică pentru un prieten dar, în fine. Oricum, îți recomand să scapi de timiditate și să vorbești cu el.
Nu crezi ce esti prea mica pentru un prieten? Dar totusi o sa te ajut incearca sa vb cu el fata in fata. Fa-ti curaj si scapa de timiditate.
1. Ucide-o pe fata care ti-a dat numarul de telefon, sau orice ar fi facut; n-am fost atenta, nu mi-a pasat.
Am whatsappu' lui dar cred ca va zice ceva de genul:"de unde naiba ai nr meu?". Multumesc!