Sal cel mai bun sfat lasate cunoscut de parinti ei. pentru ca sunt de moda veche si tatal ei a umblat ca si toti barbatii dupa femei vrea sa stie ca facta lui este in siguranta asa ca vorbeste cu prietena ta sa mergeti pe la ea acasa sai cunosti dar atentie ai grije de tinuta ta cu cat este mai normala cu atat aveti mai multe sanse ( imbracaminte, vocabularul, si felul in care mentii o conversatie departe de limbajul stradal pe carel folosesc multi tineri in ziua de azi. bafta
CEl mai bine ar fi sa le spuna parintilor ca te cunoaste,esti super ok, stie ca tu o placi (nu ca sunteti impreuna, daca asta ar afecta-o) si te place si ea si ca ar vrea ca parintii ei sa te cunoasca.Te duci si tu intr-o zi la ei, discutati si le spuneti ca voi vreti sa fiti impreuna.Ai grija la comportamentul tau,fara limbaj obscen,injuraturi si altele; straduieste-te sa fii cat mai degajat si calm, poartate normal; daca ai un stil vestimentar mai iesit din comun, ar fi bine sa o iei mai usor cu extravaganta in ziua aia.In rest, bafta multa!
Ma,stiu ca pare greu, dar trebuie sa faceti asta! Nu este numai de datoria ta sa lupti pentru.relatia voastra.Sincer,nu-i mare anormalitate ca esti mai mic decat ea.Cel mai mult conteaza mentalitatea. Daca va iubiti chiar nu poate lupta nimeni cu asta, spun din proprie experienta.Pt.dragoste ajungi sa faci orice,oriunde,oricum. Oricat de dificili ar fi parintii ei, trebuie sa aiba si ei un gram de suflet. Daca le va explica ca esti un baiat bun si poate ca le-ar face si cunostinta cu tine ar fi mai ok, ar fi impacati cu gandul ca nu umbla cu ultimul om.Parintii se tem, mai ales cei de fete, ca ele sa nu cada in plasa unor bad-boys.Ar fi de preferat sa-i anunte pe ai ei de tine, astfel nu va trebui sa-ti faci tot felul de strategii sa te vezi cu ea.In prima faza ar putea sa evite sa le spuna ca eti cu un an mai mic,daca asta nu se vede, nu e nevoie, important e sa o luati usor pentru.ca se vor rezolva daca nu pulsati atat de mult asupra unei chestii. Vorbiti face to face si repet.Parintii ei au inima, sunt oameni si vor intelege! Bafta.
Da maai da problema este ca: am mai vazut eu pariti stricti dar ai ei sunt cu totul si cu tootul altfel, taicasu nu suporta compania baietilor in preajma fetelor lui, ea are si o sora de 22 de ani si are un iubit, iar taicasu nu prea il agreaza nici pe ala(deci chestia aia cu prezentatul parintilor nu va merge)! parintii ei ii umbla in telefon sa vada cu cine vorbeste si altele(noroc ca i-am zis sa ma treca cu nume de fata in agenda telefonica + are badigardu ala care o urmareste peste toot(doar cu o mica exceptie de 15-20 de mine cat dureaza calatoria cu microbuzul de la sorasa la parintii ei doar atunci ne putem vedea si marog a zis ea ca cica o sa mai gaseasca solutii sa ne vedem) in fine e foarte dificil, dar nu voi renunta pentru ca ea este fata potrivita si o iubesc prea mullt ca sa renunt acum! deci daca mai aveti alte solutii va rog sa mi le spuneti! inca n-am dat funda dar o voi face la cel mai convingator raspuns in schimb celelalte vor primi toooate vot si astept sa imi raspundeti:X,...