| AnkaAncuta a întrebat:

Hei TPU am 16 ani si mama nu ma lasa sa am un iubit ...am intalnit un baiat care-mi place foarte mult si dupa cum am auzit de la prietena mea, el crede ca sunt draguta... Ce pot sa fac? Chiar ma enerveaza cand imi spune sa mai astept sau cand imi spunde "Hei esti prea mare pentru aia si aia" dar pentru asta sunt mica, ar trebui sa se hotarasca ori sunt mare ori mica.

5 răspunsuri:
| Grimmjow69 a răspuns:

Acum depinde de tine.Parerea mea este sa te gandesti mai intai ce fel de baiat este, si daca il cunosti foarte bine. Daca il cunosti de o luna doua nu-i chiar bine, trebuie sa fii doar o prietena buna cu el un timp mai indelungat, pentru a-l cunoaste foarte bine.

| JustRoxanne a răspuns:

Eu zic sa fii cu el fara sa ii spui mamei tale. Nici pe mine nu ma lasa sa am iubit cand aveam varsta ta, dar tot am avut, asa in secrethee hee Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| AnkaAncuta explică (pentru u2irish):

Ma intreb cateodata oare ce o fi in capul ei...ce isi imagineaza ca as putea eu sa fac daca as avea un iubit...ma rog la inceput mi se parea fascinant sa ai un iubit (acum 3 ani)dar acum parca mi.a trecut dintr.o data tot cheful laughing ori cum daca ar fi dupa ea pe la 25 de ani ar fi oki sa-mi fac unul laughing)

| Alcyon a răspuns:

E de inteles. Daca v-ati plimba doar de mana si atat, n-ar fi o problema. Baietii din timpurile noastre insa, vor imediat sa sara in pat. Probabil ca de-asta se si teme mama ta. In caz ca ramai gravida, toate oalele se vor sparge in capul tau si al familiei tale, fiindca respectivul iubitel va spala putina.