Si noi vrei sa credem ca una de 33 ani cu copii acasa si cu sot se uita la un puștan ca tine? Eu nu cred asa ceva, indiferent cum e sotul ei, are cu el 2 copii, nu i si strică aia casa pentru tine, cine esti tu? Tu sigur ai vrea ceva cu ea, dar de la visele tale si pana la realitate e cale lungă, si nu cred eu ca femeia aceea i si lasă sotul pentru tine, daca sotul ei este gelos, chiar daca nu o satisface pe ea in pat, dar daca află ca are amant va omoara pe amindoi, uita te la tv sa vezi cîte crime se comit din gelozie.
Fugi bre de aici ca nu ai facut tu sex cu o MILF. Dar ce esti tu macho de macho? Si daca ai facut, bravo tie, stie femeia ce stie, nu este problema ta. Stai linistit. Sau daca esti macho si au parintii tai bani, poate femeie fiind desteapta face un copil ca sa ii platesti pensie alimentare. Bafta.
Daca era in perioada fertila si ai ejaculat in ea fara sa fii protejat, cu siguranta ca a ramas gravida.
Fii atent marian...
Normal ca poate sa ramana gravida dar chestia asta tine si de ea intelegi in ce perioada era fertila /nefertila dac era in perioada fertila riscul sa ramana gravida creste iar in ner fertila scade dar tot este. Sa ia repede pastila de a 2 zi de la magazin ca este 50 de lei pentru ca sunt sanse mari sa ramana gravida cu tine zi sa arunce vina pe barbatiso sa faca dragoste cu el si sa zica cai facut cu el ca ce are asa e mai crestineste ) decat avortul...
Poate arata bine omu'...nu ai vazut cate femei in toata firea sunt disperate dupa tinerei?
Normal ca poate sa ramana. Dar daca te gandesti bine, s-ar putea sa fi fost doar un vis