Pai nu trebuie sa te dai peste cap sau sa spui ceva anume ca sa vada el ca il placi.
Trebuie doar sa fi naturala sa ii vorbesti frumos, sa fi lipicioasa sa razi, sa glumesti... daca exista o scanteie se observa de la o posta nu trebuie sa ii desenezi ca sa priceapa.
Lasi lucrurile sa vina de la sine isi va da seama, iar daca sentimentul este reciproc ve-ti avea o relatie frumoasa.
Mult noroc!
Wow, mult ai scris ) am piedut cateva randuri, dar na. te iubeste, il iubesti. o sa fiti un cuplu perfect :*. apropie-te de el, fiti mai apropiati. fii lipicioasa. , daca il iubesti, inteaba-l daca vrea sa fie cu tine, iar daca nu-l vei intreba, e posibil sa se bage cu alta si tot tu vei suferii (asta am patit-o si eu cu 3 baieti)
El pare baiat serios si daca te-a adaugat si la prieteni, fie ei chiar virtuali, inseamna ca si cu tine are ganduri clare. Stai mai mult la pupat si ai sa vezi atunci ce frumusete de baiat ai castigat. Esti o norocoasa!
Chiar este un baiat deosebit si e si frumos,dragut,baiatul perfect cum am zis si chiar inainte sa ne vedem,ma punea sa-mi fac poze in fiecare zi sa-i dau si cu doua zile inainte mi-a zis ca daca vreau sa punem relatie pe facebook, si daca eu il vreau pe el, eu am luat totul la gluma si nu am zis nimic, si am schimbat subiectul, acum imi pare rau
Cred ca stie ca-l placi dupa cum te comporti cu el iar el la fel si mai cred ca in curand o sa formati un cuplu
Tu il placi, in urma a ceea ce ti-a zis si cum s-a comportat reiese ca si el te place. Incearca sa nu te mai faci ca umbli pe telefon cand il vezi, saluta-l, imbratiseaza-l, pupa-l pe obraz, nu trebuie sa faci mare lucru ca sa isi dea seama ca il placi. Deja s-a cam format totul intre voi, restul sunt mizilicuri ce o sa vina de la sine.
Nu pierde sansa asta, te place, il placi, evident ca exista o chimie intre voi, cel putin asta reiese din ce ai spus. Eu zic sa iei si tu initiativa, daca el stie ca esti timida dar ti-ai facut curaj sa il bagi tu in seama, sa il chemi tu in parc, atunci o sa aprecieze. Ce ai de pierdut? Nimic. Si daca tot nu ai de pierdut nimic, poti si tu sa il saruti ca sa il surprinzi. Si deschide-te si tu mai mult fata de el, crede-ma, si asta o sa ii placa . Mult succes :*.