Il preocupa ceva foarte mult.
Inainte sa te gandesti ca e o alta fata,intreaba-te daca nu cumva are probleme serioase acasa,sau bacul de dat si nu doreste sa fie distras.
Lasa-l in pace un timp, nu-l mai cauta si asteapta.
Daca ii vei lipsi, va aparea singur sa te intrebe de sanatate, nu insista tu, probabil nu e dispus sa-ti spuna acum care e motivul racelii lui.
Probabil e vorba de alta fata. I-a placut ideea ca tu il placi dar nu a fost suficient de atras de tine incat sa iti corespunda sentimentelor.
Sincer nu cred ca e vorba de alta fata, s-au intamplat lucruri care mi-au demonstrat ca nu e genul de baiat care vorbeste cu toate fetele, adica eu eram doar cea cu care vorbea...are bac anul asta, probabil e asta
Raspuns explicit: la solicitarea prietenilor vostri comuni, baiatul a incercat sa te placa, dar ...nu a reusit. Ghinion!
Nu exista asa ceva. Daca vrei sa te minti singura, nu ai decat.
Eu sunt curioasa sa imi povestesti de toate acele faze prin care el ti-a demonstrat ca te place. Chiar am rabdare sa citesc chestii de genul...
Intreaba-l de ce si-a schimbat atitudinea fata de tine! Poate are ceva probleme si faptul ca ai observat ca ceva e schimbat la el ii va demonstra inca o data ca tie iti pasa de el. Bafta!
I-am zis odata cand am observat asta si mi-a zis ca nu are chef de vorba si inca o data cand mi-a zis ca "nu esti tu de vina, stai calma" si i-am zis ca "stiu asta, doar nu ti-am facut nimic" si a zis ca vrea sa intre tatal lui si a iesit. E genul ala de om care nu vorbeste cu nimeni de problemele lui...prefera sa taca si sa rezolve singur
Ca o arzi prea mult e posibil sa se si stinga.parerea mea ca ai intarziat prea mult cu pasul acela. oricum, poti sa il intrebi daca e ceva in neregula cu el/tu/voi.insa incearca sa fii putin mai directa ca sa stie ce sa iti raspunda.
Mda,multumesc tuturor pentru raspunsuri, dar spre bucurarea mea, acum ceva timp si-a revenit
Multumesc mult tuturor, dar si-a revenit acum cateva saptamani