| Andra110818 a întrebat:

Am făcut sex anal cu prietenul meu și acum ma doare burta și ma simt balonata. Nu a ejaculat! Va rog sa ma ajutați!

11 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Nu se fac copii in fund, daca asta e intrebarea. Ia un Kebene si-ti trece.

| Andra110818 explică (pentru Plato):

Da, dar eram și la menstruație.

| Andra110818 explică (pentru Plato):

Da, dar eram și la menstruație și am făcut-o fără.

| RoCkKiD a răspuns:

Putin probabil sa aiba treaba cu sexul, posibil sa fie de la menstruatie. Nu stiu ce intelegi prin durerea de burta pentru ca este o zona destul de mare dar daca apar si alte simptome sau devine insuportabila mergi la medic.

| GouDidodino a răspuns:

Andra, as vrea sa te cunosc

| Plato a răspuns (pentru Andra110818):

Mai fetito, asculta-ma. NU se ramane gravida in fund!
Si de 100 de ori daca ejaculeaza, NU RAMAI GRAVIDA, e IMPOSIBIL din punct de vedere biologic!
Indiferent de situatie, in fund nu se fac copii.
Spermatozoizii trebuie sa ajunga in ovul, prin vagin. In fund ajung doar in intestine, de unde vor iesi asa cum au intrat, nu se poate intampla nimic.
Nu ai facut macar biologie pe clasa a 7-a? Cum e posibil sa nu stii nimic despre cum se fac copiii?

| Andreeush a răspuns:

Nu vei rămâne însărcinată dacă la asta te gândeai.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Schimba-ti stilul de viata, ca nu-i din cauza analului.

| corbulalbrosu a răspuns:

NU are absolut niciun rost si in consecinta NU trebuie sa fii deloc ingrijorata in situatia in care ai intretinut un sex anal si mai ales daca partenerul nici nu si-a finalizat atul sexual cu ejacularea spermei in colon indiferent in ce moment al ciclului menstrual a avut loc sexul amintit. Durerea de burta reclamata cel mai probabil se datoreaza faptului ca in acel moment ai fost in perioada zilelor de menstruatie. In situatia descrisa pentru a te linisti sufleteste, trebuie sa intelegi ca formarea sarcinii este 100% IMPOSIBILA. Multa sanatatE!

| Violleta2022 a răspuns:

La intrebarae asta ti s-a raspuns si acum 2 zile! Citeste raspunsurile aici:
https://www.tpu.ro/......a-ajutati/

| Carinaaaaaaaaa a răspuns:

Nu ai si alte simptome? Gen sa te scapi pe tine? Dacă tot o faci în fund?
Măi fata, tu nici cand esti la menstruatie nu poti sa rabzi 3 zile cel puțin? Si specifici ca nu a ejaculat. Fa-ti nevoile pe un test de sarcina, ia vezi e pozitiv? laughing)))))))