Hey! Iti dai seama ca il afecteaza, poate sau poate nu mai simte acelasi lucru pentru tine, nu stiu! cred ca oricine se cearta din simple prostii, dar e frumos caci impacarea e dulce incearca sa porti o discutie serioasa cu el si sa va lamuriti unul pe celalalt, el probabil acum incearca sa fie indiferent, discutati succes
Hei, liniștește-te. Acum vezi problema asta ca pe un capăt de lume, dar de fapt este una foarte minoră. În primul rând schimbă-ți parola de messenger și pastreaz-o doar pentru tine. Nu este necesar să o dai la nimeni, indiferent că ți-e iubit, frate, prieten, vecin. Rezolvă totul prin comunicare. Nu la telefon, nu pe mess. Ci față în față. Ia-l de mână și spune-i ce crezi și ce te neliniștește. Așa se va rezolva totul și o să fiți amândoi liniștiți. Baftă!
Pei asta e prb ca nu vrea sa dicutam.imi spune sa inkiei subiectu.si stiu ca e suparat.mai ales ca eu am avut niste prb cu baiatul acela zilele astea desstul de greve de care el stie si a incercat sa ma ajute si sa supatat ca nu il las sa se amestece pentru ca ar inrautaty lucrurilr.ieri mia zisca ii permit aceluia atatea pentru ca i plac si am zis ca nu.iar acum nu intra sa vb si nu-s daca sa-l sun pentru ca azi e d munca si nu vreau sal trezsc
Pei da dar si eu o stiu pe a lui a fost schimb, doar ca nu trebuia sa fac o anumita greseala depre care i-a zis fata aceea, sinu prea pot sa vb asa simplu fata in fata el sta putyn mai departe de mine dar ne intalnim maine
1.scz ma grabeam 2. daca o schimb se supara si ne certam iar .3.nu cred ca te interesa dar 15 am