| xloverush a întrebat:

Am nevoie de niste sfaturi. Cunosc o fata. Mereu cand vorbesc cu ea,ma simt cam ciudat. Imi cam place de ea,dar e cam fitoasa,copilaroasa,etc. Suntem prieteni foarte buni,avem incredere mare unul in celalalt,insa,ne-am cam certat. Vreau sincer sa ma las de ea,dar nu pot. Uneori ma enerveaza atat de tare incat vreau sa o strang de gat,dar alteori,imi vine sa o iau in brate si sa nu-i mai dau drumul. Ce credeti ca ar trebui sa fac? Sa ii zic ca o plac? Sau sa mai astept, caci nici eu nu sunt mereu sigur de ce vreau sa fac. Dau funda. straight face

Răspuns Câştigător
| Felicia097 a răspuns:

Kred ca fata e kopilaroasa atunci cind intr-adevar te place! Cred eu ca ar trebui sa vorbiti odata despre tot ceea ce se intimpla intre voi!

6 răspunsuri:
| Chocolate26 a răspuns:

Pai...ar trebui sa ii zici ca o placi, in viata trebuie sa risti putin, altfel nu rezolvi nimic. mult succes. big grin

| OriginalSauNimic a răspuns:

Complicat. Asteapta momentul potrivit si spune-i ce simti. Scoateo la un film si cand vorbiti despre cat de fain e ii spui si gata

| michelia a răspuns:

Cred ca asta se cheama dragoste cu nabadai: ).
De ce sa mai astepti cind stii deja ce simti? Fa-ti curaj si spune-i.
Oricum deja stie, dar vrea sa auda si de la tine. Si sa vada povestea... : )

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu ești amețit de dragoste și zăpăcit de nervi.
Gândește problema la rece!
Pa, pa.

| simonamaria a răspuns:

Trebuie sa pui lucrurile in echilibru, adica sa te gandesti daca dorinta de a fi cu ea e mai puternica si te poate sa face sa treci peste momentele in care vrei sa o strangi de gat".

| xloverush explică (pentru Felicia097):

Zici? confused