De fapt, nu este instinct ci OBSESIE!
Totul tine de creierul tau, daca te ajuta sa intelegi ca ceea ce faci este obsesie si control si ca NU-I normal sa faci asta, atunci mergi mai departe si lasi omul in pace!
Si eu trec prin aceeasi etapa, pot sa spun ca una chiar mai complicata mai dificila si mai dureroasa! Si mie mi-a fost extrem de greu sa nu mai caut dar fie secretul intre noi la doua zile tot mai trimit un mesaj! Daca am gasi o persoana cu care sa putem vorbi sa mergem prin parc sa uitam sa trecem peste acceasta monotonie cred ca ar fi super. Doar un anturaj bun cred ca ne ar putea ajuta
Trimite-mi un mesaj cu adresa ta de Facebook pentru ca eu nu iti pot trimite sunt mebru junior si nu accepti mesaje de la membriii juniori! Sau dai la editare profil!
Găsește cateva prietene cu care să ai lucruri în comun, să vorbiți, să petreceți mult timp împreuna și dupa până la urmă il vei uita, sau le poți cere ajutorul noilor prietene!
Nu sunt foarte socială, nu agreez persoanele cu fițe și măști, analizez mult oamenii din jur și renunț ușor la posibile legături cu persoanele noi
Sincer cred ca ne am putea ajuta recirpoc prin comunicare 0732044992 este doar numar de wats app nu am si cartela bagata in telefon! Ti am spus si eu trec prinaccceleasi momente ca si tine poate si mai rau.
Este foarte greu stiu ce inseamna! Iar daca am iesit cu persoane cunoacute nu le puteam spune pentru ca nu voiam sa le dau motiv de barfa
Nu am aplicația, nu poți lăsa in privat o adresă de Facebook?
Nu trebuie sa renunti! Gandeste.te ca pana la urma iti vei gasi niste prietene care se aseman cu tine si te inteleg
00Andreea008 întreabă: