anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de sfaturi! Sunt cu un baiat de aproape 4 luni si e foarte gelos tot timpul era asa dar de un timp exagereaza nu ii convine cand merg pana la magazin si el merge pe la chefuri si tot dimineata se intoarce acasa si cand ii reprosez asta spune ca el nu merge atat de des de acasa si motive de astea. Si facebookul mi l-am sters din cauza lui, aveam comentarii si like-uri de la baieti si a trebuit sa imi sterg contul deoarece nu i-a convenit. S-a despartit de mine pentru asta si iar ne-am impacat si regret.Nu mai suport. Ma constrange! Tin la el dar nu stiu sunt in ceata! Ce sa fac? Dau funda!:*

18 răspunsuri:
| BroascaCuElice a răspuns:

happysa il lasi in pace
nu se merita daca e asa gelosoh go on
daca esti cu el nu inseamna ca nu poti iesi afara si de astea. e viata ta

| Florinapopica a răspuns (pentru BroascaCuElice):

Am in gand asta... si imi zice ca ma enervez repede si ca nu eram asa...pai normal m-am saturat si eu de atata gelozie! multumesc de sfat:*

| BroascaCuElice a răspuns (pentru Florinapopica):

Nu ai pentru ce big grin Sper ca ti.a fost macar putin de folos

| Florinapopica a răspuns (pentru BroascaCuElice):

Mi-ai fost! mai astept sfaturi:*! multumesc mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cristina,gelozia este ca o boala, aproape nevindecabila.Gindeste-te la un singur lucru:daca acum se comporta asa, ce va face si cum se va comporta in eventualitatea unei casatorii? Renunta atit cit mai ai timp si inainte de a se intimpla altceva mai rau. Daca avea incredere in tine, nu trebuia sa procedeze asa.Mult noroc.

| Florinapopica a răspuns (pentru anonim_4396):

Mi-e greu sa ma despart de el....Cum sa o facstraight face?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Florinapopica):

Stiu ca este greu.Nu doresc la nimeni despartirea.Incearca totusi sa dicuti cu el, daca nu intelege, revino cu un mesaj.Nu imi place sa spal rufele in public, cum se zice. Sper ca intelegi ce spun.Si te rog sa te linistesti.Ok?

Am discutat cu el pe tema asta si spune ca nu vrea despartire...dar nu stiu cat mai pot suporta.e prea de tot sunt cu nervii la pamant! O sa discut mai serios cu el si am sa iti dau un mesaj! Multumesc mult!happy

| GeosBIOS a răspuns:

Are probleme grave, lasa-l sa si le rezolve la psihiatru si nu pe socoteala ta.

Cauta-ti un baiat alaturi de care sa te simti in largul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Florinapopica):

Oricind cu placere.Mult noroc si inca odata te rog sa te linistesti.Totul in viata are o rezolvare.N.B.

Da mereu! Noapte bunahappy! Ma bucur ca exista oameni ca tine!

| Florinapopica a răspuns (pentru GeosBIOS):

Da....incerc! Mi-e greu dar o sa fac eu cumva! Multumesc

| RAY a răspuns:

Poate a suferit in iubire si acum imaginatia o ea razna nici nu-i de mirare la ce fete sunt in ziua de azi nici inchise in cusca nu sti daca nu te insala cu vreunu il cred e greu sa crezi in fete, tu demonstreazati contrariul ca nu esti asa ca altele singura trebia sa fi sters contul nu sasi spuna ti-a placut? voi sunteti foarte nehotarate fetelor

| Florinapopica a răspuns (pentru RAY):

Nu a suferit in iubire! Se credea mare 'gigolo' si a avut o relati de 1 an jumate si a lasat tot balta pentru mine... UNELE fete e adevarat ca 'trebuie tinute in cusca' dar eu nu sunt genul acela. Stiu ca am dreptate in ceea ce priveste gelozia lui.Si eu sunt geloasa dar am o limita... happy

| RAY a răspuns (pentru Florinapopica):

Poate e un ipocrit care vrea sa scapa de tine si sa f alta nu stie cum sa faca, porcii sunt multi sa stii

| Florinapopica a răspuns (pentru RAY):

Mda....nu stiu ce am de gand sa fac! Multumesc de raspuns!

| RAY a răspuns (pentru Florinapopica):

Fai un test sa vezi cat te iubeste si afli

| GeosBIOS a răspuns (pentru Florinapopica):

Pai sa nu-ti fie. Gandeste-te ca langa un astfel de om, prea multe zile senine nu vei avea. Oare chiar merita sa-ti sacrifici fericirea pentru asa ceva?

Daca numai dupa 4 luni procedeaza astfel, desi nu prea are niciun drept, stau si ma intreb mai incolo oare cum are sa faca?