| georgianagiani a întrebat:

Am nevoie de un sfat.De peste o saptamana ma intalnesc in fiecare dimineata in tramvai cu un baiat ( eu am 15 ani si el cred in jur de 16.17 ) se uita mereu la mine si eu la fel, vine si se pune mereu langa mine si imi zambeste.Asi vrea sa vorbesc cu el sad nu stiu nici unde invata, nici numele...nimic. De obicei baiatul trebuie sa faca primul pas,mai ales in acest caz. De multe ori ne schimbam priviri ce dureaza destul de mult, ochii lui superbi m-au innebunit, ma gandesc la el zi de zi si sper sa-l revad in fiecare dimineata, Cum as putea sa ma bag in seama cu el sau sa-l fac pe el sa-mi vorbeasca, Va rog un sfat puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Iti creezi niste scenarii in minte care nu o sa se intample. Adica, tu ii spui salut si el ce o sa faca? Ti-am spus de ce el nu ar face primul pas, situatia nu-i de natura, ar fi altceva daca v-ati baga in seama la o petrecere, la discoteca, alta parte unde mergi in general ca sa te distrezi si sa te intalnesti cu altii.
Spune-i numai un salut si nu vei regreta.

24 răspunsuri:
| Public22 a răspuns:

Povestea asta este inventata, ai o imaginatie bogata. cred ca nici nu mergi cu tramvaiul.

| georgianagiani explică (pentru Public22):

laughing serios? inventata? eu chiar am nevoie de un sfat, si daca asi fi inventat-o ce asi castiga? ce ti se pare asa ciudat in faptul ca merg cu tramvaiul si zi de zi intalnesc un baiat de care imi place? parerea ta nu ma intereseaza, mai bine veneai cu un sfat,

| AlexandraAndreea121290 a răspuns:

Pai daca el nu face prima ''mutare'' incearca tu sa ii spui buna si sa te imprietenesti. Dar sa nu te atasezi de el decat daca e baiat de treaba. noroc :*

| georgianagiani explică (pentru AlexandraAndreea121290):

Multumesc,dar imi este cam rusine, stii sa ma duc asa si sa-i spun buna, Daca el nu ma baga in seama, sau daca nu stie ce sa spuna...despre ce anume sa vorbim.

| Public22 a răspuns (pentru georgianagiani):

Ok, vin cu un sfat. Raportat la povestea ta amandoi va placeti reciproc, dar nu aveti curaj sa faceti primul pas, concluzia: niciunul nu a mai avut experiente de genu, sunteti inca timizi sa puteti incepe o conversatie. Ia tu initiativa si vorbeste cu el, spune-i ce simti si totul va veni de la sine, asta daca te place. Succes.

| georgianagiani explică (pentru Public22):

Iti multumesc

| Anonymous1247 a răspuns (pentru georgianagiani):

Wow! Ce norocoasă ești, păcat că nu sunt eu acel băiat (aș fi foarte fericit), și mie mi se întâmplă de o vreme să văd o fată în autobuz care e foarte drăguță și frumoasă, dar din păcate nu pot direct să îi spun bună sau așa (fiindcă cred că nici măcar nu mă remarcă). Cât despre asta, încearcă să îi spui tu bună. Sau poți încerca să te împingi puțin/ușor în el (intenționat) și să îți ceri scuze, restul va veni de la sine.

| Exilee a răspuns:

"De obicei baiatul trebuie sa faca primul pas," Sa astepti tu mult si bine acest lucru. Cine a spus asta? Eu n-am auzit. Este bine ca amandoi sa faca primul pas...

| Public22 a răspuns (pentru georgianagiani):

Cu placere, ar fi culmea acum sa-mi dai si funda! glumesc.

| anonimus321 a răspuns:

Hei,o poti face fara emotii atunci cand sta langa tine..Lasi emotiile si ii spui "si tu astepti tramvaiul nr..."si asa vei intra in vorba cu el, sau ii poti spune "buna". fara emotii, este timpul sa faci asta, pana nu-l pierzi! Succes

| VreauMiere a răspuns:

Zambeste-i big grin

| georgianagiani explică (pentru georgianagiani):

Si dupa despre ce am putea vorbi '? Sa zicem ca-l intreb la ce scoala invata si cum il cheama, el ma va intreba acelasi lucru, ...si dupa? Daca nici unul din noi nu mai stie ce sa spuna? Daca nu reusesc sa ma bag in seama cu el maine? Maine e ultima zi de scoala, apoi avem o saptamana vacanta, daca in perioada asta el ma uita, sau gaseste alta fata? Nu stiu ce mi se intampla. Cu siguranta e dragoste la prima vedere love struck

| Alexandru0007 a răspuns:

Termina cu vorba bunicii ca baiatul face si drege, altfel te uiti la el pana ramai fata mare. daca iti place de el intreaba-l unde coboara, la ce liceu e, la ce profil...cum e acolo..bla bla

| georgianagiani explică (pentru Alexandru0007):

Azi nu ne-am mai intalnit sad dar data viitoare sper sa-mi fac curaj si sa-i spun buna sau o sa scap ceva pe jos intentionat, chiar langa el si daca se apleaca el ii spun multumesc si dupa intru in vorba,... daca nu... O sa mai incerc.

| Zenithf a răspuns:

"Primul pas". Nu. In special in aceasta situatie, el nu va face acest pas, si tu trebuie sa-l faci. Pentru ca, vezi tu, este ceva total nepotrivit ca, pe strada si mai ales in mijloacele de transport in comun, un baiat sa intre in vorba cu o fata pe care nu o cunoaste.
Trebuie doar sa-l saluti, eventual ii mai pui cateva intrebari, unde merge, ce face.

| georgianagiani explică (pentru Zenithf):

Si mie imi este greu si rusine, imi este frica sa nu ma respinga, dar de ce in aceasta situatie eu trebuie sa fac primul pas?

Sincera sa fiu daca la-si intalni pe strada asi avea tupeul sa-i spun salut si sa-l intreb cum il cheama... Dar in tramvai ..hmm cam ciudat, ieri de exemplu nu l-am intalnit dimineata dar dupa ore da si bineinteles s-a pus in spatele meu, imi fac eu curaj pana la urma happy iti multumesc pentru sfaturi

| Zenithf a răspuns (pentru georgianagiani):

In tramvai esti ca si pe strada, mergi in fiecare zi pe langa niste necunoscuti, multi nici nu te baga in seama. Pe cand baiatul ala si cu tine, parca va cunoasteti de multa vreme. De ce sa nu-l saluti ca pe un coleg sau amic?

| Z3R0H0uR a răspuns:

Nu astepta sa faca el primul pas, in ritmul asta ai sa'l pierzi! sad

Stiu doar la liceu e sad

Deci stii la ce liceu merge, asta-i un punct in plus.

Stiu.dar nu e un indiciu maret. Doar liceul

Indiciul nu-i maret, dar poti scoate destule din el. laughing

laughing l am cautat pe la prieteni din acel liceu dar to nu-l gasesc, poate nici mu are fb si caut degeaba