Eu zic sa ii scrii tu. Nu are de ce sa iti fie rusine din moment ce el ti-a aratat ca are anumite sentimente pentru tine. Dupa ce o sa vorbiti poate o sa inceapa si el sa iti scrie tie. De ce sa nu va mai vedeti pana la Craciun? Dupa cum am zis, voi ar trebui sa va cunoasteti si in afara cluburulor. Nu poti sti ce fel de om este daca nu il cunosti in situatii diferite. Sa fii foarte atenta pana o sa incepi sa il cunosti ca mai tarziu sa nu fii dezamagita.
Dacă-ți place de el de ce nu-l întrebi, „Vrei să fim împreună?" Dar gândește-te bine, nu prea ai cum să-ți găsești perechea-n culburi dar faci cum crezi tu că-i mai bine. Nu are ce să-ți zică fratele tău. Poate că o să se simtă dat la o parte dar el o să înțeleagă. Și vorbește și tu cu el, bagă-l în seamă. Fii mai deschisă, că altfel o să creadă că nu ești interesată și o să te lase.
Succes. ^^
Eu zic ca inainte sa fiti impreuna sa afli cate ceva despre el. Poti sa il intrebi pe fratele tau despre el. Si ar fi bine sa va cunoasteti si in afara cluburilor. Adica sa mergeti la o plimabre impreuna si sa vorbiti mai multe despre voi. Si abia dupa sa fiti un cuplu. El sigur te place din cate ai zis tu. Eu te sfatuiesc sa il lasi pe el sa te intrebe daca vrei sa fiiti impreuna Bafta!
In mod sigur te place si are sentimente puternice fata de tine. Incercarea moarte n-are. Succes!
Mi-am dat seama ca ma place dar problema e ca nu imi scrie si nu stiu ce sa fac ca stiu ca nu o sa ne mai vedem pana la craciun deci ce sa fac ca sa il fac sa imi scrie?