| Rozalia2001 a întrebat:

Hei TpU.am nevoie de un sfat.nu stiu ce sa fac.e un baiat pe care il plac enorm de mult.dar.hm.e tigan.sadcrying.el a vrut de mult timp sa fie cu mn.si eu nu am vrut pentru ca eu si el suntem total dferiti.a da.eu is in clasa a5a A si el a5a C (clasa tiganilor) el are si un tatuaj adv.si eu is genu de fata mai vesela dar imi plac baieti in genu lui.am un iubit si da.il iubesc dar.si baiatu (Alica) care e tigan ma place si iubitu meu stefan sa desp de fosta lui ca sa fie cu mn.si acu nu stiu ce sa mai fac.plzz ajutor

Răspuns Câştigător
| VictorFlorin55 a răspuns:

Copile, vezi-ti de carte, invata gramatica, matematica, lasa iubirea, ai prieten normal, la locul lui, ramai linistita cu el, sau vrei sa ajungi pe centura Romei, sau cine stie pe unde, nu uita ca tiganii 1% sunt oameni normali, restul niste lichele ale societatii

11 răspunsuri:
| Ahead a răspuns:

Of, of, of...
Esti putin cam mica sa intelegi cu adevarat sa inseamna dragoste si iubire

Cat despre faptul ca e tigan, ungur sau mai stiu eu nu cred ca are vreo relevanta desi sunt putin rasist eu personal si am putin de lucrat la capitolul asta laughing

Pur si simplu incearca sa ii descoperi pasiuniile si faceti lucruri care va plac amandurora... astfel va veti apropia si mai mult

Bafta!

| ȚiganTranspirat a răspuns:

Lasă băieții de la varsta asta.Mai ai timp cand o sa cresti.Acum,depinde mai mult de comportamentul si atitudinea sa.Nu contează ca e țigan. Apoi, mai e si aspectul sau insa, acesta putin mai neimportant.Ai grija! Numai bine.happy

| Rozalia2001 explică (pentru ȚiganTranspirat):

Mersi de sfat.winking

| Rozalia2001 explică (pentru Ahead):

Mersi de sfat...

| Rozalia2001 explică (pentru VictorFlorin55):

Pai din asta am si intrebat se sa fac...si mersi de sfat...

| ȚiganTranspirat a răspuns (pentru Rozalia2001):

Cu plăcere.winking

| Alexandra22082000 a răspuns:

Aoleu,aoleu! om fi noi prietene si in realitate si pe calc,om fii colege de clasa la scoala dar nu te inteleg! deci stai sa iti spun ai fost cu:alex, dupa cu manea, dupa cu florin, dua cu varu lui nico, dupa cu ala de a saptea cul il heama? ma rog dupa ai fost cu dan acum esti cu stefan si mai vrei sa te desparti de stef ca sa fii cu alica! Asculta-mi spatul:MAI PUTIN SI ESTI CU TOMA!

| Stefanu a răspuns:

Eu zic ca daca tot nu vrei sa inveti si iti umbla capu dupa baieti sa ramai cu Stefan, pentru ca el s-a despartit de prietena lui ca ca fie cu tine.
Stima!

| alexandryCool a răspuns:

Buna, draga mea.
Deci din ce am inteles eu tie iti place tiganu' doar ca tu nu vrei sa fi cu el pentru ca este un tigan. Sincer eu nu te inteleg, adica daca e tigan ce? --' Eu am fost impreuna cu un tigan 6 luni si am trait o poveste foarte frumoasa. Eu cred ca ar trebui sa il cunosti inainte, stii, nu toti tiganii sunt la fel. Astept vesti de la tine : *

| NeedForSpeed2013 a răspuns:

Doar de curiozitate ce culoare are parul si ochi tai?

| Rozalia2001 explică (pentru NeedForSpeed2013):

Satena si ochi caprui