anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de un sfat..sunt de un an cu un tip de 26 de ani..in tot acest timp nu a spus nimic de sex.iar in ultimul timp a inceput sa bata apropouri ciudate..am 17 ani si nu stiu daca a trecut suficient timp..nu stiu daca sunt pregatita de pasul asta..ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| Mussette a răspuns:

Ii spui ca nu esti pregatita. Daca te iubeste, te va intelege. Daca nu vrea sa inteleaga, nu ceda de dragul lui. Fa atunci cand iti doresti cu adevarat, fiindca altfel vei ramane cu un gust amar.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E barbat nu e scolar virgin tu ai trecut direct la smecher cu burta mare.
De ce mai ai o relatie sa stii ca nu prea esti constienta in sensul da e ok sunt acei fluturasi si multa dragoste dar va veni timpul sa faci sex.

| neutrino a răspuns:

De ce crezi tu ca sta el cu tine si cat consideri ca te va mai astepta? Sa nu ne spui ca numai pentru ochii tai frumosi! Iti recomand sa-ti cauti totusi un baiat mai apropiat de varsta ta.

| Mussette a răspuns:

Multumesc pentru fundita! happy
Incearca sa iubesti un baiat mai de varsta ta, ca acela te va intelege. E cam mare diferenta de 8 ani. Nu va avea prea mult rabdare cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am optat pentru un baiat mai mare fix pentru intelegere..am vrut doar un baiat mai copt la minte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Da, dar nu *** bunicu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adica, el la 25 de ani statea cu o fata de 15... Un barbat adevarat!

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

8 ani in momentul in care tu esti virgina si nu foarte dornica de sex, este o diferenta ca de la cer la pamant!