Byanca01 tin sa te contrazic deoarece unor fete le place place sa fie pipaita si fara a fi curve si nu stiu ce... depinde de ce relatie ai cu fata! Ca doar nu te duci sa pipai orice fata pe care nici n-o cunosti! Daca e iubita ta incearca sa vezi daca ii placecrede-ma daca incerci odata nu se intampla nimic
Hey.depinde de fata.(faza cu pipaitul), depinde ce relatie aveti etc iat faza cu sescii...depinde ce vrei de la fata respectiva daca vrei o noapte sau o relatie scurta poti sa-i zici ca e secsi dar daca vrei sa ai o relatie mai lunga ar fidragutz sa-i zici ca-i frumoasa si altele...
Cu siguranta nu le place sa le piai doar daca sunt mai curve dar partea cu sexy depinde de fata
Din cate am observat eu majoritatea fetelor bune sunt curve/pitipoance.Dar nu mereu!
Crede ma le place mai ales sani si fund! Dor sa fii de gasca cu ele nu vi le dai o palam la cur si pa ca dupa aia o sa ai vanatai pe tot corpul.
Le place sa le pipai, dar le place si mai mult sa le violezi
Nu te uita ca tipa... e de placere
Tu esti viitorul nostru! du-te si baga-te in beci ca esti praf! dar ia-l si pe Base.
Tu esti viitorul nostru! du-te si baga-te in beci ca esti praf! dar ia-l si pe Base.
Dar de ce imi spui de doua ori? Am inteles din prima sa stii. Sau esti balbaita?
Poate tie nu iti place.dar sa recunoastem sunt unele care adora sa fie pipaite...
Draga Floreavasea! Ca o femeie feminista ador sa fiu pipaita pe preput si gadilata pe coaee
Poti sa fii tu gay, eu sunt fata desteptule. so... si abtine-te, mai du-te la scoala poate inveti cum se scrie un jargon la plural, si banuind ca nu stii ce inseamna jargon, inseamna cuvinte din limbi straine transpuse in limba noastra, pentru ca sigur o sa consideri jargonul cuvinte nepermise, cand de fapt argoul e ala. deci gandirea ta e irefutabila mai copile!
Offf, dar vai cat intelect! nu as vrea sa imi strapunga ratiunea! prea te incurci si re-repeti cat esti de "idiot". ca sa fi fata trebuie demonstrat!
neuronul tau stingher si ala in moarte clinica ma face sa imi dau seama ca esti un om demn de mila... eu nu te pun sa demonstrez ca ai testosteron sau bursa scrotala, oricum n-o sa intelegi mesajul dar nah fac eu o fapta buna si-l scriu, poate ti-l traduce cineva pentru ca cu limba nationala o duci "cam putintel", cum ar putea cineva sa-ti strapunga ratiunea cand nu exista, si cu ce? stii ce inseamna cuvantul idiot? si de la ce vine? Nu. inainte sa te grabesti sa cauti pe net raspunsul. dupa parerea mea suferi de "cretinism endemic" ))) cum pana mea sa-ti pui un nickname care incepe cu cuvantul "anal" si cauti gay pe site-uri de socializare, intrajutorare, etc.
Hei, esti tu demn de mila prin faptul ca incerci sa-mi "demonstrezi" ca DEX-ul tau de pe 9gag e cam imbunatatit dar de fapt te incurci printre silabe. "putintel" e cam creierul tau plin de virusi care, in loc sa faca ceva util, incearca sa-si satisfaca frustrarile certandu-se cu utilizatorii TPU! daca "ai fi atat de inteligibila" precum sustii ai muta site-ul si nu incercand sa pari inteligenta cu cuvinte "greoaie" (care de fapt nici tu nu le intelegi sensul) dar iti plac, pentru ca suna bine! pe viitor, fi mai "modesta" in idiotenia ta, nimeni nu te baga in seama cand se poate observa alte genii. daca vroiai sa ma faci sa inteleg o "chestie" idioata care nu se merita certat/discutat ai fi putut sa o faci pe o cale mai amiabila. Cum tu ai reactionat denota faptul ca esti sub nivelul meu! nu te stradui prea tare sa-mi redemonstrezi ca esti "vasta" prin cultura ta! demonstreaza-ti tie ca ai creier, nu mi-o demonstra mie, eu, nu exist pentru tine! se vede cat de pitipoanca esti daca de la "Analytical" tu ai dedus "anal"! sunt fata, nu caut nici un gay, sunt prea ocupati ei sa te caute pe tine. nu au nevoie de mine! go and get over.
Nu prea stiu cum sa-ti raspuns.Depinde de fata.Dar la pasarica sa nu atingi pe nici una, ca te lasa fara "coie".Asa cate o atingere la fund, sani, le place, chiar daca neaga.Cel putin eu stiu niste fete care se lasa de-a-ntregul dupa o...Dar daca e iubita s-ar putea sa ai ceva sanse