Baietii, cand sunt mai "tinerei" sa zic. Nu stiu un mod eficient de abordare a unei persoane pe care o place/admira..etc. Si incearca sa te avordeze prin diferite situatii, printre ele fiind si glumele si alte trasnai sa zic. Asta e un semn ca te place, dar nu stie cum sa isi exteriorizeze sentimentele, sau pur si simplu e timid. Treaba cu gasca e cam nasoala, pentru ca anumiti prieteni tind sa faca glume pe seama unuia dintre ei daca il vad cu o fata, iar el se simte prost si nu stie cum sa reactioneze, si decat sa para ca e un tip care te place, prefera sa fie vazut mai bine in grupul sau. Tu ia si vorbeste cu el, si spune-i exact ce simti, poate chiar simte la fel. Tine minte, toata lumea se poate schimba, important e sa vrei
Baietii de Genu sunt foarte Instabili intr-o Relatie pentru ca la ei este Important ce spune gasca nu ce vor ei sa faca de fapt.E posibil sa Te Placa si daca a fost cu tine e clar ca e ceva acolo. Intra tare in el cand e singur si fa-l bucati.Gen:Eu nu sunt genu care sa umble cu Tampenii si astea, ce tot te ascunzi si ..ar fi cazu daca ai sange in tine sa recunosti ce Simti pentru mine. Trebuie sa fac eu totu.Sau poate ai o alta abordare dar cred ca o sa fie lovit destul de tare si o sa vb cu tine fara sa omita nimic.O sa aflii tot ce gandeste.
Poate o sa tina, dar cine stie. Mie cam rusine..Sunt o fire sensibila.
Depinde si cum e el dar eu zic sa te bagi tare in el.
Inseamna ca ai avea sanse cu el, ar trebui sa il intrebi daca ati vrea sa fiti din nou impreuna.