| ayleenx a întrebat:

Am o mica problema...In iulie am facut dragoste cu prietenul meu pentru prima data dar m-am despartit de el.Am facut si protejat dar si fara, insa nu a ejaculat inauntru. Exista riscul sa fiu insarcinata daca nu a facut-o?

7 răspunsuri:
| AndreyG a răspuns:

Nu doresc sa capat merite pentru ceva ce nu am stiu, dar poftim o pagina in care cineva spune ca exista acest risc si de ce.Intra pe: http://sfaturi.eva.ro/......13607.html

| superdorex a răspuns:

Daca era Doamne fereste sa o fi fost ceva...pana acum se vedea nu? daca ai in continuare menstruatie sigur nu ai ramas. Oricum data viitoare fii mai atenta!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Da,există riscul, pentru că înainte de ejaculare se poate declanșa lichidul pre-ejaculator care conține spermatozoizi.
Numără 21 de zile de la contactul sexual neprotejat și fă un test de sarcină cu urina de dimineață.
Baftă!

| Merry24 a răspuns:

Incearca testul de sarcina sure check si iti va arata daca ai ramas sau nu, dar fa-l dimineata ink de la prima urina ca e mai concentrata.

| ayleenx explică (pentru superdorex):

Pai cred ca se vedea. si da, am menstruatie in continuare.

| superdorex a răspuns:

Atunci ai scapat... data viitoare fii mai atenta ca o sarcina nedorita costa...si la propiu si la figurat!

| ayleenx explică (pentru superdorex):

Multumesc mult! :*