Uite parerea mea, iti recomand sa nu iti incepi viata sexuala inainte de 18 ani pentru ca o sa ai timp dupa, foarte mult timp.
Lol, nu credeam ca este posibil sa-ti dai drumu asa repede! Incearca sa te masturbezi de mai multe ori in aceeasi zi, 2-3 ori, daca la fel patesti atunci nu stiu ce sa zic... incearca sa faci sex cu ea de multe ori pana iti intaresti "scula"
Prima oara tine asa putin..ca a 2 oara imi dau drumu mai greu.a 3 oara nici nu mai zic..cred ca ajunge la 30 de minute
E destul de grav ce spui tu aici
parerea mea e inainte sa faceti sex mesturbeaza-te de maxim 2 ori
asfel iti vei da drumu putin mai tarziu
nu suferi de absolut nimic este ceva normal pentru baietii de varsta ta.
Mare e gradina Domnului.iar unii prosti sar gardul ca sa ajunga acolo... fata tu cred ca ai ceva probleme ..nu crezi>fa un control mai bine
Fata?! fa-ti tu un control la oftalmolog!
Da de unde stii ca eu nu vad?:Ssi cam ce ar trebui sa vad pe asta cum spune ca se masturbeaza?!
Prostu pu*ii ..eu sunt acela care a postat intrebarea de mai sus. nu vezi ca scrie CRISTIAN si nu CRISTINA! CHIOR!
Waw ai descoperit si tu roman>.fa asa in continuare>>>.alo! lume....vad ca tu esti pefect centrat spre spatiu nici de cum spre pamant de parca ii pasa cuiva ce faci tu... MIERDA!
Lasa ca tu si intrebarea ta veti ajunge undeva mai''sus''adica intr-un loc mai public(sa zicem)si mai ai si tu grija la cum scrii ca gramatica ta.e cam deplorabila>mai ai si tu gija la''neam''tu...se vede ca romanii nici macar n-au habar sa vorbeasca si sa se exprime da pai sa mai si scrie