Uite parerea mea, iti recomand sa nu iti incepi viata sexuala inainte de 18 ani pentru ca o sa ai timp dupa, foarte mult timp.
Lol, nu credeam ca este posibil sa-ti dai drumu asa repede! Incearca sa te masturbezi de mai multe ori in aceeasi zi, 2-3 ori, daca la fel patesti atunci nu stiu ce sa zic... incearca sa faci sex cu ea de multe ori pana iti intaresti "scula"
Mare e gradina Domnului.iar unii prosti sar gardul ca sa ajunga acolo... fata tu cred ca ai ceva probleme ..nu crezi>fa un control mai bine
Prima oara tine asa putin..ca a 2 oara imi dau drumu mai greu.a 3 oara nici nu mai zic..cred ca ajunge la 30 de minute
E destul de grav ce spui tu aici
parerea mea e inainte sa faceti sex mesturbeaza-te de maxim 2 ori
asfel iti vei da drumu putin mai tarziu
nu suferi de absolut nimic este ceva normal pentru baietii de varsta ta.
Da de unde stii ca eu nu vad?:Ssi cam ce ar trebui sa vad pe asta cum spune ca se masturbeaza?!
Prostu pu*ii ..eu sunt acela care a postat intrebarea de mai sus. nu vezi ca scrie CRISTIAN si nu CRISTINA! CHIOR!
Waw ai descoperit si tu roman>.fa asa in continuare>>>.alo! lume....vad ca tu esti pefect centrat spre spatiu nici de cum spre pamant de parca ii pasa cuiva ce faci tu... MIERDA!