De ce il vrei inapoi desi l-ai pierdut? Crezi ca va fi totul ca inainte? Indiferenta este cea mai buna replica
Sunteti amandoi de-o superficialitate grozava. Tu il lasi de la niste barfe si acum il vrei inapoi doar fiindca e cu alta, iar el se cupleaza cu una la doar a douza zi dupa ce i-ai dat papucii. Si sincer vorbind in toata povestea asta vinovata esti tu. Cine te-a pus sa-l lasi? Acum lasa-l de tot in pace. Parca esti o tata de obor, auzi sa te iei de ei sa le faci viata mizerabila. Gaseste-ti pe unul care sa te iubeasca asa cum vrei tu.
Practic si fara suparare esti o fata proasta. Deunde sti tu ca te-a iubit ala cel mai mult? Fetit o baietii mint, asta sa stii si tu, genu' astuia, care zici ca a avut multe, sare din ***`n ***. Iar tu esti f proasta, pentru ca te-ai despartit de el, se vede ca nu-l iubesti pentru ca asculti ce zice lumea. BIne ti-a facut, crezi ca se mai intoarce la tine dupa ce tu te-ai desparitit de el, sa fie prost si sa nu aiba orgoliu' de barbat. ADOR BAIETII astia, cu asemenea femei proaste!
In primul rand, nu stiu cum se te-a iubit atat de mult, avand in vedere ca a doua zi s-a cuplat cu alta. Si e clar ca nici tu nu prea ai tinut la el, daca v-ati despartit de la niste barfe.
Cat despre replici, ai putea sa te iei de culoarea parului ei (bine, mi se pare o prostie sa spui ca un om este prost, doar din cauza culorii parului)... Lui nu stiu ce ai putea sa ii spui, tu stii cel mai bine situatia.