Intr-o relatie adevarata, niciun sacrificiu nu este prea mare sau suprem.
Nu stiu cum sa iti spun, dar cand iubesti si faci ceva pentru iubitul tau/iubita ta, nu pot numi acel ceva sacrificiu, oricat de greu, imposibil si irational ar parea altora. E ceva ce simti ca trebuie sa faci. Si acest sentiment se numeste iubire.
Atat am avut de spus.
P.S. "Ne-am nascut pentru a iubi, nu uri!"
Intr-o relatie te sacrifici sa fie toate bine, sa nu te certi si alea alea. Intr-o aventura e chill, relax facem sex si pa! eu prefer aventura e mai ok. asta daca stii sa iti controlezi sentimentele, nu recomand celor care nu stiu.
Stii Mell(ania)? Eu nu caut sa ma gandesc la ceva pe viu; ceva de poveste; de curand am trimis una la un concurs si punctul culminant al acesteia consta intr-un asemenea sacrificiu. Vreau sa vad daca cineva nascoceste un sacrificiu mai mare ca cel nascocit de mine. Sa ma isnspire putin. Dar multumesc pentru raspuns.
Sacrificiul suprem este sa uiti de dragostea fata de Dumnezeu care trebuie sa fie pe primul plan si dupa aia iubesti o EVA.
Eunyce ai el mai bun raspuns. Meriti funda si cea mai mare recunostinta a mea daca ce ai scrs a fost din suflet si nu de ochii lumii.
oana09_3398 întreabă: