Daca menstruatia ti a venit in fiecare luna in cantitate normala chiar n ai de ce sa ti faci griji degeaba. Simptomele pe care le ai nu au legatura cu sarcina.Numai bine
Nu-i cazul de o sarcina, du te la control, poate ai vreo problema de sanatate, bafta!
Am uitat sa spun ca am probleme și cu tensiunea, îmi scade des și la limita încât ma simt foarte rău și amestesc des. Am și anemie mare, și oricâte vitamine as lua nu se rezolva foarte mult. Plus ca, am fost prin Decembrie la doctor pentru ca aveam înțepături in stomac, și mi-a făcut un tranzit baritat. Atunci deja alungasem gândul de o sarcina pentru ca dacă mi-au ieșit 3 teste negative nu e cazul. in fine, am băut acel lichid de bariu pentru contrast și după mi-au făcut o radiologie detaliata din mai multe unghiuri. Când faci radiografie și ar exista o sarcina (știu ca nu e bine) se vede pe rezultat?
Nu inteleg, cum sa nu stii daca a fost cu ejaculare sau nu?
Daca ti-a venit ciclul normal, la datele normale cu o intarziere de maxim 1 zi, sau mai repede cu o zi totul e in regula.
Esti doar paranoica si iti inchipui simptomele sarcinii, nimic mai mult.
Mai ales ca ai facut si 3 teste care au dat negativ, stai calma.
Nu e vorba de o sarcina.
Am ciclu neregulat, de aceea m-am panicat, pentru ca atunci când îl ai neregulat nu-ți dai seama de întârziere.
Daca ai avut ciclu normal si toate simptomele sunt asemanatoare cu ciclurile anterioare, alea dinainte de contact poti fii linistita, nu e vorba de o sarcina.
beausingurlamasamea întreabă: