Lasa-i putin timp are nevoie s-au adunat multe intr-un timp atat de scurt.e grea perioada cu bacul, admiterea pana la urma e vorba de viitorul lui.Numai plange si numai te gandi atat de mult la situatia voastra. ocupat-ti si tu timpul cu ceva in acest caz o sa ai mintea ocupata si o sa gandesti mai rational. Daca e sa fie al tau poti sa numai vorbesti cu el si 5 ani, daca e sa fiti impreuna veti fi.Ai incredere in Dumnezeu, tot binele vine dupa rau.
Hm, cum adica a intrat pe tine?
Intalneste-te cu el undeva. Ia-l in brate si spune-i ca il intelegi. Spune-i ca esti alaturi de el, ca tii mult la el si ca esti dispusa sa il astepti oricat si sa-i oferi timpul de care are nevoie. Fii matura si incearca sa-l intelegi, poate are nevoie de tine mai mult ca oricand.
Parerea mea este sa il lasi sa revina el daca crede ca mai vrea asta. Mie mi se pare un pretext ceea ce spune. Nimeni nu invata chiar tot timpul. Mie imi facea foarte bine sa imi vad prietena cate o ora la fiecare doua zile cand invatam si sa iesim cate o jumatate de zi in cele doua zile din weekend.
Acum el pleaca cine stie unde la facultate, sau incepe sa lucreze si va va fi si mai greu sa va mentineti relatia. Lasa-l pe el sa se hotarasca daca te vrea sau nu, dar daca nu mai vine la tine nu ai pierdut nimic.
Doamne cat ai scris! Poate e cazul sa il lasi pe bietul baiat sa invete, lasa-i putin spatiu personal si AER! Acum ca mama lui a murit iti dai seama ca trece pintr-o perioada mai dificila si poate nu mai are chef de altceva( gen sa fie cu o fata si sa mimeze ca totul e bine)Poate ca inca tine la tine dar nu in sensul ala de iubire. Ofera-i timp, poate dupa ce va lua bacul si va intra la facultate se va intoarce la tine sau nu stiu. Dar oricum iti dai seama ca relatia oricum nu ar fi avut sanse pentru ca daca el merge in alta parte la facultate ai fii dispusa sa ai o relatie la distanta, sa il astepti sa te gandesti ca poate el acolo e cu alta iar atunci cand il vrei aproape el nu va fi, ei?