Apropo, imi pare rau ca am vorbit despre persoana mea, dar este vorba despre prietena mea, despre care v-am mai povestit, iar baiatl, este antrenorul cu 4 ani mai mare. Scuze!
Dunt sigura ca re place, daca cumva ti-au spus si prietenii lui care il cunosc de mai mult timp si sunt de incredere, e clar ca e adevarat mai ales daca iti spun prietenii. Si crede-ma si eu am avut o problema asemanatoare cu un baiat. Si nu uita daca nu risti nu catigi. Sper ca te-am ajutat.
Mult succes!
Mersii mult, dar as mai ave o intrebare, oare vorbeste serios cu majoratul, sau doar vrea sa ma incerce? Si cum sa fac sa vad daca ma place? Mersii mult!
Daca intr-adevar te place, iti dai seama pur si simplu din comportamentul lui fata de tine cand sunteti impreuna. Iar moda asta cu facebook. nu crezi ca e mai usor sa-l intrebi pur si simplu la telefon sau fata-in-fata? In plus vezi si reactia lui, iar mai mult, daca sa si oferit sa te insoteasca e clar ca te place. Cred ca tu nu esti cea hotarata sa-l "avansezi" pe el de la gradul -insotitor de zbor- si sa-i acorzi mai multa incredere.
Deci sa inteleg ca l-ai lasat acolo fara cuvinte si ti-ai facut timp ca sa ne scrii tot cacatul asta pe TPU?