Eu cu ea intr-o cabana pe un munte, in fata shemineului(cu foc in el, nu stins)shampanie, si sa stam pe ceva gen patura din blana alba(fara purici)
Momentan...sa fac sex cu colegul meu de banca la scoala) adrenalina si frica aia ca vom fi prinsi ma inebuneste
Pai, era o seara calduroasa, asa mai pe la inceputul verii. Ma bucuram si eu de o tigara pe cand aud ca suna usa, stiind cine vine am deschis usa si am aruncat-o direct pe masa!
In primul rand mi-am spalat mainile, am luat-o si am spalat-o si ca era murdara rau de tot. Dupa aia am lasat-o vreo 5 minute sa se linisteasca si am inceput s-o ung sa se faca frageda, dupa am luat doua degete si i-am bagat.Sarise pe mine, ma mudarise, eram fleasca. Apoi am bagat-o "in cuptor", pfff, de-ai sti cum mirosea...
La sfarsit m-am intins pe canapea si mi-am aprins o tigara.
Puiul meu prajit era gata!
Sursa:10Lucruri=]] mi-ai amintit omule, sa ma duc sa ma mai uit o data
You made my day
Ssst, ma dai de gol.
Sa fiu chinuit de ofata rea..intelegi tu, cu palme, zgarieturi, muscaturi, poate si un bici etc.
Am fost la o gagica buna buna rau sa fiu eu al dq daca ai vazut asa ceva am incintato bine rau de tot si am ramas crecanat pe orma o zi intreaga da a meritat e buna buna vreau sa merg cu ea si in Paris la capitala turciei.Sa vezi acolo nebuniii si ne mai duc si la turnu efel sa o bagam acolo sa fim si in rusia nu doar in Turcia te sarut pe portofel
heroforyou întreabă: